Prostia

Haideti sa oprim "Prostia" printr-un Share

Diverse

Michael Lerner a murit. Actorul cu origini românești, nominalizat la Oscar pentru „Glee” și „Barton Fink”, avea 81 de ani
Cel mai probabil, ați auzit tot felul de motive pentru care nu ar trebui să vă trosniți degetele – pentru că ar fi dăunător pentru mâini sau pentru că ar putea provoca artrită.

Ei bine, iată ce se întâmplă de fapt atunci când îți trosnești încheieturile degetelor. Reumatologul Mala Kaul M.D. a explicat pentru Piedmont Healthcare ce se întâmplă când faci asta.

„Există o concepție greșită comună conform căreia, dacă îți pocnești degetele de la mâini, vei dezvolta artrită. Dar adevărul este că nu o vei face”, a explicat reumatologul, conform LAD Bible.


Mala Kaul M.D. spune că atunci când ne trosnim degetele, practic, eliberăm aerul din articulații.

Între articulațiile degetelor există un lichid care acționează ca o pernă numită lichid sinovial. Acest lichid permite degetelor să se miște în mai multe feluri, fără să ne provoace dureri.

Deoarece în lichidul sinovial se formează în mod natural bule de aer, „crăparea articulațiilor” sau trosnirea degetelor înseamnă pur și simplu eliberarea acelor bule de aer.

Totuși, există cazuri în care unii oameni și-au dislocat degetele după ce au apăsat prea tare pe ele pentru a le trosni, portivit Harvard Medical School.Dacă ți-a plăcut articolul, nu uita să îl DISTRIBUI și pentru PRIETENII tăi!
Tine-ti familia si prietenii informati!

România are nevoie de o presă neaservită politic şi integră, care să-i asigure viitorul. Vă invităm să ne sprijiniţi prin donaţii: PaypalDacă v-a plăcut acest articol, vă invităm să vă alăturaţi, cu un Like, comunităţii de cititori de pe pagina noastră de Facebook.
\x\vb

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *