Prostia

Haideti sa oprim "Prostia" printr-un Share

Diverse

Bărbatul care a fost în „Rai“ a povestit experiența din Viața de Apoi: „Asta vei vedea mai întâi când vei muri“
Medium spiritual, David Hanzel, de 57 de ani, obișnuia să se întrebe ce se întâmplă după ce murim. Vedem porțile sidefate sau este totul doar un gol? A avut parte de propria experiență, după ce a stat în comă 2 luni pe patul spitalului.

Conform mirror.co.uk, el a spus că a fost dus într-un loc foarte neașteptat, în timp ce era în moarte clinică.

Acum, David susține că este unul dintre puținii care pot împărtăși o perspectivă asupra Vieții de Apoi, spunând că a văzut și cealaltă parte, în timp ce era în spital cu o infecție pulmonară.

David, din Carolina de Nord, a explicat că s-a trezit, instantaneu în locul unde s-a simțit cel mai confortabil, care pentru el era o cârciumă.


A știut că va muri prematur

Auto-intitulat ”Mesager de dincolo”, bărbatul abia a supraviețuit după o criză de sepsis cumulată cu o infecție pulmonară care i-a devastat corpul în septembrie 2015.

David a explicat pentru Daily Star: „Când m-au primit, au trebuit să facă o intervenție chirurgicală. Aveam 70% din plămânul meu acoperit de infecție și aveam sepsis”.

Pe patul său de moarte,, pulsul lui David a căzut dramatic, iar el a intrat într-o comă de două luni. „Nici nu știam că sunt mort, nu, nu aveam nicio concepție”. David, care pretinde că este „o persoană extrem de cerebrală”, a spus anterior că știe că „va muri” prematur.

Despre ce a văzut, el a povestit: „Îmi amintesc că am închis ochii pentru că eram bolnav. Și apoi când i-am deschis, eram pe cel mai frumos, catifelat și mătăsos cer de noapte. Fără nori. Fără stele”„Mi-au arătat cea mai frumoasă lumină alb-aurie”

În timp ce se afla în lumea eterică, a fost însoțit de două „ființe” care au acționat ca ghid. El a adăugat: „Deodată, o ființă a fost în stânga mea și una în dreapta mea. Pur și simplu m-am simțit confortabil. De parcă le cunoșteam. Mi-au arătat cea mai frumoasă lumină alb-aurie. Era atât de drăguță…”

De asemenea, Mesagerul de dincolo a mai dezvăluit: „Mi-au spus asta mai târziu(n.r: îngerii), oricare ar fi convingerile tale– asta este ceea ce vei vedea mai întâi când vei muri. M-au dus într-un loc asemănător unui bar. Avea sticle frumoase, colorate, dar fără alcool.”

După ce s-a trezit din comă două luni mai târziu, „vindecat” de toate bolile, David a avut o epifanie. El a concluzionat: „M-am întors cu iertare totală pentru toți cei care mi-au făcut vreodată ceva rău”.

Dacă ți-a plăcut articolul, nu uita să îl DISTRIBUI și pentru PRIETENII tăi!
Tine-ti familia si prietenii informati!

România are nevoie de o presă neaservită politic şi integră, care să-i asigure viitorul. Vă invităm să ne sprijiniţi prin donaţii: PaypalDacă v-a plăcut acest articol, vă invităm să vă alăturaţi, cu un Like, comunităţii de cititori de pe pagina noastră de Facebook.
\x\vb

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *