Prostia

Haideti sa oprim "Prostia" printr-un Share

Diverse

Profeţiile unui călugăr misterios pentru România. Părintele Alexandru: „Pământul va arde. Deasupra Bucureștiului va flutura drapelul sfârtecat, iar poporul se va răscula”
Părintele Alexandru, cunoscut drept călugărul misterios, este unul dintre profeţii care au făcut o mulţime de previziuni privind soarta lumii. Acesta a murit în 1955, iar ultimii ani din viaţă i-a petrecut într-o garsonieră din Bucureşti.

Profeţiile unui călugăr misterios pentru România. Părintele Alexandru se numără printre profeţii, clarvăzătorii sau pustnicii care au făcut nenumărate previziuni referitoare la soarta lumii.

Profeţiile unui călugă misterios. Părintele Alexandru a prezis atentatele de la 11 septembrie: „Va fi un cataclism care va zgudui America”


Despre părintele Alexandru nu se ştiu prea multe. Acesta a fost închis în timpul comunismului, iar după ce a fost eliberat nu ar mai fi fost primit în rândul clerului. Cu toate acestea, părintele Alexandru ar fi continuat să slujească acasă sau în locuineţele oamenilor. A murit în 1995, iar ultimii ani din viaţă i-a petrecut în Bucureşti, acolo unde locuia într-o garsonieră ce îi fusese pusă la dispoziţie de o credincioasă.

Însemnările sale au fost găsite în 1985 de sora Veronica, într-un dulap împrăfuit.

Părintele Alexandru s-a numărat printre cei care au prezis că Rusia se va prăbuşi ca putere şi poporul rus se va elibera prin credinţă. De asemenea, tot el a prezis că deasupra Bucureștiului va flutura drapelul sfârtecat, iar poporul se va răscula. De asemenea, părintele Alexandru a prezis şi atentatele de la 11 septembrie din America.„Va fi un cataclism care va zgudui America, apoi, după câteva luni, Europa va introduce moneda unica împărătească”, a prezis călugărul, potrivit playtech.ro.

S-a întâmplat exact aşa cum a „văzut” părintele. La mai puţin de patru luni după atentatele de la 11 septembrie 2001, euro a devenit moneda Uniunii Europene. Toate aceste semne premerg, după fratele Alexandru, o catastrofă planetară.

“În curând, pământul va arde, punându-se în joc cele mai nimicitoare arme din istoria omenirii, iar un sfert din omenire va muri(…). Turcia va pieri în cea mai mare parte, Spania de asemenea, iar multe dintre insulele de pe glob vor fi căutate în zadar. Cetatea Vaticanului va fi ameninţată, dar nu atacată. Palestina va fi prădată, dar nu de război.La mica distanţă de Bucureşti, ‘din dărâmăturile trecutului’ (Târgovişte) se va înălţa prima capitală a lumii unite, iar centrul ei administrativ şi spiritual se va numi ‘Noul Ierusalim’. România va interzice, pe teritoriul său, vrăjitoria, fumatul şi beţia. Cei care înjură de cele sfinte vor fi pedepsiţi prin lege, iar duminicile şi zilele de sărbătoare vor fi riguros respectate”, a mai prezis părintele.Dacă ți-a plăcut articolul, nu uita să îl DISTRIBUI și pentru PRIETENII tăi!
Tine-ti familia si prietenii informati!

România are nevoie de o presă neaservită politic şi integră, care să-i asigure viitorul. Vă invităm să ne sprijiniţi prin donaţii: PaypalDacă v-a plăcut acest articol, vă invităm să vă alăturaţi, cu un Like, comunităţii de cititori de pe pagina noastră de Facebook.
\x\vb

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *