Prostia

Haideti sa oprim "Prostia" printr-un Share

Diverse

Doliu în lumea televiziunii. Un prezentator de la „Master Chef” a murit
Lumea televiziunii este în doliu! Un prezentator de la „Master Chef” a murit la vârsta de 46 de ani. Care este cauza decesului celebrului bucătar. S-ar fi luptat cu dependența de droguri în ultimii ani. Era căsătorit și a lăsat în spate o soție și patru copiii.

Un celebru prezentator de la „Master Chef” din Australia a murit. Ce se știe despre depenența pe care a dus-o ani de zile cu substanțele interizise. Apropiații lui trec prin clipe de coșmar.

Un prezentator de la „Master Chef” a murit

Jock Zonfrillo s-a stins din viața la vârsta de 46 pe data de 30 aprilie, duminică. Celebrul prezentator de la „Master Chef” din Australia trăia o frumoasă poveste de dragoste alături de soția lui și a lăsat în spate patru copii îndurerați.


Familia lui Jock Zonfrillo nu a dezvăluit care este cauza morții. Prezentatorul TV se lupta de mai mulți ani cu dependența de droguri. Acesta a povestit multe lucuri cu privire la acest aspect al vieții lui într-o carte pe care a lansat-o.

Jock Zonfrillo este cunoscut datorită faptului că a apărut foarte des pe micile ecrane, în cadrul mai multor emisiuni culinare. El a fost prezentator TV la „Restaurant Revolution”, „Nomad Chef”, „Chef Exchange”, dar și „Master Chef”, care i-a adus celebritatea.

Familia este devastată de durereFamilia prezentatorului de la „Master Chef” este devastată de durere în aceste momente. Apropiații lui nu au dorit să facă vreun comentariu cu privire la decesul lui Jock Zonfrillo și au cerut să fie lăsați în pace în această perioadă.

Zock Zonfrillo s-a născut în anul 1976 și a trecut prin clipe grele din cauza dependenței de droguri. Prezentatorul TV a consumat prima oară substanțe interizse încă de când se afla în orașul său natal.

Celebrul prezentator a locuit în Marea Britanie până în anul 1999, iar apoi s-a mutat în Australia, unde a lucrat o bună vreme ca bucătar-șef la un restaurant din Sydney. Totul a mers bine și și-a deschis propria lui afacere în domeniu la un an distanță.

Dacă ți-a plăcut articolul, nu uita să îl DISTRIBUI și pentru PRIETENII tăi!
Tine-ti familia si prietenii informati!

România are nevoie de o presă neaservită politic şi integră, care să-i asigure viitorul. Vă invităm să ne sprijiniţi prin donaţii: PaypalDacă v-a plăcut acest articol, vă invităm să vă alăturaţi, cu un Like, comunităţii de cititori de pe pagina noastră de Facebook.
\x\vb

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *