Prostia

Haideti sa oprim "Prostia" printr-un Share

Diverse

Alina a cedat, când a aflat că scafandrii nu i-au putut găsi nici acum soțul! Nu își poate reveni din șoc, după ce și-a pierdut familia în apele Mureșului: „Priveau cu disperare. Neputincioși, până la ultima suflare”
Alina, una dintre victimele tragediei din județul Timiș, este devastată de durere. Fiul ei a murit înecat și soțul său a fost dat dispărut, după ce barca în care se aflau s-a răsturnat în Mureș.

Alina, una dintre victimele tragediei de pe râul Mureș, își strigă durerea, la două zile de când și-a pierdut băiețelul, iar soțul ei a dispărut.

Tânăra a reușit să se salveze din apele învolburate, după ce barca în care se afla împreună cu alte 10 persoane s-a răsturnat în zona Periam Port, din județul Timiș. Deși a luptat cu ultimele puteri pentru a ajunge la fiul ei, pentru micuț nu s-a mai putut face nimic. Durerea pe care o trăiește este cu atât mai mare, cu cât soțul ei nu a fost găsit nici până în prezent de echipele de scafandri.


Alina a cedat, după ce și-a pierdut familia în apele Mureșului: „Priveau cu disperare. Neputincioși, până la ultima suflare”

Seara de duminică, 30 de aprilie, a adus cu ea sfârșitul pentru o familie din Arad.

Alina și soțul ei, însoțiți de băiețelul lor, au plecat să se plimbe cu barca pe Mureș, împreună cu mai mulți prieteni. Într-o fracțiune de secundă, însă, barcagiul a pierdut controlul, iar ambarcațiunea s-a răsturnat. Ceea ce a urmat după este greu de descris în cuvinte.

Niciunul dintre cei care se aflau în barcă nu aveau veste de salvare, iar curenții râului au făcut ca operațiunea de salvare să fie una extrem de dificilă.Alina, una dintre supraviețuitoare, s-a luptat cu ultimele puteri să-și salveze copilul, dar micuțul nu a mai avut nicio șansă. Din nefericire, nu a răspuns manevrelor de resuscitare. Acum tânăra își strigă durerea. Printre cei dispăruți se numără și soțul ei. Echipele de scafandri nu au reușit încă să-i dea de urmă:

„Ceasul rău aici se-așterne,

La o margine de sat,

În dreptul unei terase,

O barcă s-a răsturnat.

Cântec, joc, lume voioasă,

De îndată s-au oprit,

Când din apa rece, seara,

Țipetele au pornit.

Tragic pentru cei de-aici,

Ce priveau cu disperare,

Cum neputincioși fiind,

Pân’ la ultima suflare.Alina, una dintre supraviețuitoare, s-a luptat cu ultimele puteri să-și salveze copilul, dar micuțul nu a mai avut nicio șansă. Din nefericire, nu a răspuns manevrelor de resuscitare. Acum tânăra își strigă durerea. Printre cei dispăruți se numără și soțul ei. Echipele de scafandri nu au reușit încă să-i dea de urmă:

„Ceasul rău aici se-așterne,

La o margine de sat,

În dreptul unei terase,

O barcă s-a răsturnat.

Cântec, joc, lume voioasă,

De îndată s-au oprit,

Când din apa rece, seara,

Țipetele au pornit.

Tragic pentru cei de-aici,

Ce priveau cu disperare,

Cum neputincioși fiind,

Pân’ la ultima suflare.
Scafandrii încă îi caută pe cei dispăruți

Operațiunile de salvare sunt încă în desfășurare în zona unde s-a petrecut tragedia. Scafandrii au continuat căutările, iar mai multe echipe din cadrul ISU Arad au acționat chiar și pe parcursul nopții, la suprafață. Reprezentanții ISU Timiș au transmis că în cadrul misiunilor au fost implicate și un elicopter SMURD și două sonare. Din păcate, însă, nu sunt încă vești despre niciuna dintre victimele dispărute în Mureș.
Dacă ți-a plăcut articolul, nu uita să îl DISTRIBUI și pentru PRIETENII tăi!
Tine-ti familia si prietenii informati!

România are nevoie de o presă neaservită politic şi integră, care să-i asigure viitorul. Vă invităm să ne sprijiniţi prin donaţii: PaypalDacă v-a plăcut acest articol, vă invităm să vă alăturaţi, cu un Like, comunităţii de cititori de pe pagina noastră de Facebook.
\x\vb

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *