Prostia

Haideti sa oprim "Prostia" printr-un Share

Diverse

Eduard este tânărul dispărut în apele Mureșului. Fiul său a murit și el înecat
Eduard Iulian Buzura este din Arad și este căutat de salvatori după ce a căzut în râul Mureș. Soția sa a fost salvată de autorități, însă fiul lor a fost găsit înecat.

O distracție de 1 mai s-a terminat cu o tragedie la Arad. Alina Luca este soția lui Eduard și una dintre cele 11 persoane care s-au îmbarcat în seara zilei de 30 aprilie pe barca din lemn care s-a scufundat în apele râului Mureș.

Alături de Alina și Eduard se mai aflau fiul, dar și cumnatul alături de cei doi copii ai săi.


Alina și băiețelul său au fost scoși din apa la scurt timp după ce ambarcațiunea s-a scufundat, iar soțul, cumnatul și cei doi copii ai acestuia sunt încă dispăruți.
„De ce mi i-ai luat Doamne pe amândoi, cu ce ți-am greșit să îmi faci așa ceva…nu voi putea trăi niciodată fără ei doi….ai

mai lăsat și un copil fără tată, de ce mă în halul ăsta la încercare… trebuia să fie cel mai frumos an și l-ai transformat într-un coșmar din care nu ne putem trezi… vă voi iubii mereu”, a scris tânăra mama pe pagina de Facebook.

Cum a avut loc tragedia„În seara zilei de 30 aprilie,

în jurul orei 20,40, un bărbat de 33 de ani, din Semlac, s-a deplasat de pe malul stâng al râului Mureş (Periam Port- judeţul Timiş) spre malul drept (judeţul Arad), în extravilanul localității Semlac, cu o barcă din lemn. În ambarcațiune, din extravilanul localității Semlac, s-au îmbarcat 11 persoane (5 majore şi 6 minore), pentru a ajunge în Periam Port. La aproximativ 2-3 metri de mal, ambarcațiunea s-a scufundat”, a informat IPJ Arad.

Polițiștii au anunțat că barca care s-a răsturnat nu era înmatriculată, iar cel care o conducea- un bărbat de 33 de ani- nu avea permis şi se afla sub influența băuturilor alcoolice, acesta fiind reţinut, a mai menționat sursa citată.„Până în acest moment, patru persoane sunt încă dispărute, printre acestea fiind şi doi copii”, a anunțat ISU Timiş.

Autoritățile au pornit căutările și luni dimineață, dar și marți. Barcagiul beat care a provocat tragedia a fost reținut de oamenii legii.

„Ceasul rău aici se-așterne,
La o margine de sat,
În dreptul unei terase,
O barcă s-a răsturnat.
Cântec, joc, lume voioasă,
De îndată s-au oprit,
Când din apa rece, seara,
Țipetele au pornit.
Tragic pentru cei de-aici,
Ce priveau cu disperare,
Cum neputincioși fiind,
Pan’ la ultima suflare.
Mureș cu ape învolburate,
Ce străbați câmpii și lunci,
Te-ai gândit c-aici la Periam,
Barca tu să o scufunzi.
Milă nu ți-a fost puțin,
Ca să curmi viață de prunc,
Și alte patru persoane,
Tu să le iei în adânc.
Mureș, ce putere ai?
Să răpești sute de vieți,
Fără să dai socoteală,
Că odată ai să seci.
Mureș apă curgătoare,
Strigă suflete din tine,
Că-ntr-o seară-așa frumoasă,
Ai distrus tu o familie.
Mulți pe marginea ta, Mureș,
Stau privind mai îngroziți,
Poate din a tale ape,
Ies cumva cei dispăruți.
(B.A.F.- 01.05.2023)
Dumnezeu să îi odihnească în pace pe toți cei care Mureșul(râul) i-a răpit de lângă cei dragi!🕊💔🥺”, au transmis apropiații pe pagina oficială de socializare a lui Eduard.„Amintiri bro!
Adio!😥😥😥 Nu pot sa cred ca nu o sa te mai vad nici o dată!!! Nu meritai sa pățești așa ceva ai fost un prieten adevărat!!!Doamne sa te păzească🖤🖤🖤”, a scris un alt prieten de al tânărului.


Dacă ți-a plăcut articolul, nu uita să îl DISTRIBUI și pentru PRIETENII tăi!
Tine-ti familia si prietenii informati!

România are nevoie de o presă neaservită politic şi integră, care să-i asigure viitorul. Vă invităm să ne sprijiniţi prin donaţii: PaypalDacă v-a plăcut acest articol, vă invităm să vă alăturaţi, cu un Like, comunităţii de cititori de pe pagina noastră de Facebook.
\x\vb

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *