Prostia

Haideti sa oprim "Prostia" printr-un Share

Diverse

„Am plecat printre îngerii de unde vă veghez”. Mesajul postat de părinții unei nou-născute, după ce aceasta s-a stins din cauza unei pneumonii căpătate într-un spital din Baia Mare
Un nou-născut din Baia Mare a murit la doar câteva zile de când a fost adus pe lume, după ce a fost externată dintr-un spital din Baia Mare. Părinții copilei au promis să îi facă dreptate și să nu renunțe, până când vinovații nu vor plăti pentru moartea ei.

Un nou-născut din Baia Mare a murit la scurt timp după ce a fost externat, după ce s-a îmbolnăvit de pneumonie.

Părinții fetei au povestit cele întâmplate în mediul online și vor ca cei vinovați să fie trași la răspundere.

Nou-născut din Baia Mare, mort la câteva zile de la externarea din spital


Părinții fetei de doar câteva zile aduc acuzații grave medicilor spitalului din Baia Mare. După doar câteva săptămâni de viață, copila lor a murit de pneumonie, la scurt timp după ce a fost externată.

Părinții fetei, Cosmin și Emilia, au decis să împărtășească cele întâmplate în mediul online. Teodora Mihaela a venit pe lume pe data de 10.04.2023, cântărind, la naștere, o greutate de 3,2 kg. La scurt timp, pe data de 18 aprilie, aceasta a fost externată, după ce medicii au spus că este sănătoasă.

Nu a trecut nici măcar o lună de când s-a născut și, pe data de doi mai, Teodora Mihaela a murit. În numele fetei, părinții au promis să lupte pentru ca fiicei lor să i se facă dreptate.

Micuța Teodora s-a îmbolnăvit la doar o zi de la naștere

Teodora a început să facă febră la doar o zi de la naștere, iar medicii au concluzionat că moartea ei a fost cauzată de o infecție. După opt zile de tratament, aceasta a fost trimisă acasă și declarată vindecată, doar că, la scurt timp, a decedat.„Mă numesc Teodora Mihaela și m-am născut la data de 10.04.2023, perfect sănătoasă cu o greutate de 3,2kg.

Dar în urma unor persoane necompetente care s-au ocupat de mine din ziua nașterii și timp de 10 zile, perioadă în care am fost diagnostica cu o bacterie (nu știu de care) cel mai probabil luat din spitalul județean din Baia Mare, in urma căruia am făcut pneumonie și ulterior un hematom(probabil din recoltări de sânge) la nivelul caputului.

Pe data de 18.04 am fost lăsata acasă sănătoasă fara sa mai iau alte tratamente. Tot pe aceasta dată mi-am cunoscut frățiorii și restul familiei, mă simțeam relativ bine, si am ajuns la 3.7kg. In data de 02.05.2023 nu am reușit să ma trezesc, am plecat printre îngerii de unde va veghez cu ochișorii mei albaștrii si știu că părinții mei, mama Emilia Aurica Viman și tata Cosmin Viman m-au iubit enorm și știu că vor face tot ce este cu putință omenesc că toți cei care au greșit să fie trași la răspundere. Eu va iubesc!”, a postat tatăl copilei.

Dacă ți-a plăcut articolul, nu uita să îl DISTRIBUI și pentru PRIETENII tăi!
Tine-ti familia si prietenii informati!

România are nevoie de o presă neaservită politic şi integră, care să-i asigure viitorul. Vă invităm să ne sprijiniţi prin donaţii: PaypalDacă v-a plăcut acest articol, vă invităm să vă alăturaţi, cu un Like, comunităţii de cititori de pe pagina noastră de Facebook.
\x\vb

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *