Prostia

Haideti sa oprim "Prostia" printr-un Share

Diverse

Ce I-A Spus Ileana Ciuculete Sotului Sau Inainte Sa Moara
Ileana Ciuculete s-a stins din viaţă, pe patul de spital. Potrivit apropiaţilor, vedeta i-a spus soţului că nu îşi doreşte decât să fie sănătoasă, acestea ar fi fost ultimele cuvinte ale artistei.

Cântăreaţa de muzică populară parcă presimţea ce avea să se întâmple, printre ultimele apariţii ale sale la Tv, a cântat melodia ”Asta e boala ta”.

Soţul vedetei este devastat de durere, la câteva ore de la moartea soţiei a găsit puterea să explice ce s-a întâmplat cu Ileana Ciuculete.


,,Pe 21 februarie a debutat o ciroză din hepatita C, dintr-o dată, din senin. Pe 4 februarie am fost la un spectacol ne-am distrat, ne-am uitat la TV, nu a avut nimic. După aceea a debutat asta, a făcut analize şi s-a dat totul peste cap, până acum două ore când s-a dat totul peste cap. Nu a mai rezistat la perfuzii, la nimic. Ni s-a spus că se ia de la manichiură, pedichiură, operaţii, sânge, sex.

Acum a plecat, n-a mai suportat nimic, n-a mai stat Ni s-a spus că e singura chestie. Dar când este activată e atât de activată i-a spart tot ficatul, venele în el, i l-a mărit până l-a spart.”, a declarat soţul artistei.Dacă ți-a plăcut articolul, nu uita să îl DISTRIBUI și pentru PRIETENII tăi!
Tine-ti familia si prietenii informati!

România are nevoie de o presă neaservită politic şi integră, care să-i asigure viitorul. Vă invităm să ne sprijiniţi prin donaţii: PaypalDacă v-a plăcut acest articol, vă invităm să vă alăturaţi, cu un Like, comunităţii de cititori de pe pagina noastră de Facebook.
\x\vb

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *