Prostia

Haideti sa oprim "Prostia" printr-un Share

Diverse

Cine ar putea primi bani de la stat pentru a rămâne căsătoriți
Rusii, plătiți pentru a rămâne căsătoriți
Guvernul rus ia în considerare o inițiativă care ar putea rezolva problema ratei ridicate de divorțuri din țară. Potrivit acestei idei, cuplurile rusești care se căsătoresc și rămân căsătoriți timp de cinci ani ar putea primi o sumă de bani din partea statului.

Proiectul de lege a fost prezentat de către Partidul Rusia Unită, care a propus ca suma să fie de 450.000 ruble (aproximativ 6.000 de dolari) pentru fiecare cuplu care îndeplinește criteriile. Potrivit autorilor proiectului de lege, obiectivul principal este de a crește numărul de familii stabile și de a reduce numărul de divorțuri în țară.


Această inițiativă a fost bine primită de către unii, care cred că poate avea un impact pozitiv asupra societății rusești. Cu toate acestea, există și critici care spun că această idee este costisitoare și că nu ar trebui să fie o prioritate pentru guvernul rus.

Criticii acuză că este o unealtă politică

Unii critici au spus că această inițiativă este doar o unealtă politică pentru a atrage voturile, în timp ce alții au spus că există probleme mai importante care trebuie abordate înainte de a fi introdus un astfel de proiect de lege. De asemenea, unii au criticat faptul că nu este clar cine va plăti pentru aceste subvenții și de unde va fi luată suma necesară.Potrivit statisticilor, rata de divorț în Rusia este una dintre cele mai ridicate din lume, iar această inițiativă ar putea fi o încercare de a aborda această problemă. Cu toate acestea, există îndoieli cu privire la eficacitatea acestei idei.

citat „Nu cred că acest proiect de lege va avea un impact semnificativ asupra ratei de divorț din Rusia. Problema reală este că oamenii se căsătoresc din motive greșite și nu sunt pregătiți să facă față provocărilor vieții de cuplu.” – a spus un consilier matrimonial din Moscova.

În timp ce unii cred că această inițiativă ar putea fi eficientă în reducerea ratei de divorț în Rusia, alții cred că este o idee costisitoare și ineficientă. Înainte de a fi implementată, este important să se ia în considerare toate aspectele acestei propuneri și să se ia măsuri pentru a aborda problema rădăcinii, astfel încât să se poată obține un efect real în reducerea ratei de divorțuri din Rusia.

Dacă ți-a plăcut articolul, nu uita să îl DISTRIBUI și pentru PRIETENII tăi!
Tine-ti familia si prietenii informati!

România are nevoie de o presă neaservită politic şi integră, care să-i asigure viitorul. Vă invităm să ne sprijiniţi prin donaţii: PaypalDacă v-a plăcut acest articol, vă invităm să vă alăturaţi, cu un Like, comunităţii de cititori de pe pagina noastră de Facebook.
\x\vb

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *