Prostia

Haideti sa oprim "Prostia" printr-un Share

Diverse

Bărbat își cere iubita în căsătorie după o cerere neobișnuită
„Incredibila cerere în căsătorie în Nigeria: un accident mortal înscenat pentru a-i surprinde pe toți”

Iubirea nu cunoaște limite și, uneori, oamenii sunt dispuși să își depășească limitările pentru a-și arăta iubirea față de partenerul lor. Astfel, un bărbat din Nigeria a pus la cale o cerere în căsătorie complet neobișnuită, care a atras atenția jurnaliștilor de la Daily Mail. În urma acestei întâmplări bizare, o femeie a fost chemată la ceea ce i s-a spus că este ,,locul unui accident mortal”, victima fiind chiar iubitul său. Cu toate acestea, surpriza a fost uriașă: imediat cum a ajuns acolo, a văzut cum bărbatul ,,se ridică din morți” și o cere în căsătorie.


Nu ești pregătit pentru ceea ce urmează să afli. Într-o țară în care tradițiile sunt adorate, un bărbat a decis să își surprindă iubita într-un mod neobișnuit: a înscenat un accident mortal și a chemat-o la locul faptei. Când femeia a ajuns acolo, a văzut cum iubitul ei era întins pe jos, nemișcat și acoperit cu sânge fals.

Femeia era într-un șoc total și a început să plângă și să strige numele iubitului ei. Cu toate acestea, după câteva momente dramatice, bărbatul s-a ridicat de pe jos, a zâmbit și a cerut-o în căsătorie.

După ce a trecut șocul inițial, femeia a realizat că totul a fost o înscenare și a început să zâmbească și să plângă în același timp. Aceasta a fost o cerere în căsătorie pe care nimeni nu și-ar fi putut imagina-o, dar care a arătat cât de mult poate să fie de puternică iubirea dintre doi oameni.Acest lucru a atras atenția celor de la Daily Mail, care au raportat povestea într-un mod amănunțit și detaliat. În ciuda faptului că unii critici au considerat că acest gest este prea dramatic și poate fi considerat nepotrivit, alții au apreciat că iubirea nu cunoaște limite și că aceasta este o dovadă clară a faptului că oamenii sunt dispuși să facă orice pentru a-și arăta dragostea față de persoana iubită.

În concluzie, această poveste ne arată cât de mult poate să fie de puternică iubirea între doi oameni și cât de departe sunt aceștia dispuși să meargă pentru a-și arăta sentimentele. Deși acest gest poate fi considerat extrem de dramatic și poate fi considerat nepotrivit de unii critici, nu putem nega faptul că acest bărbat a reușit să își impresioneze iubita și să îi facă o cerere în căsătorie pe care aceasta nu o va uita niciodată.

Dacă ți-a plăcut articolul, nu uita să îl DISTRIBUI și pentru PRIETENII tăi!
Tine-ti familia si prietenii informati!

România are nevoie de o presă neaservită politic şi integră, care să-i asigure viitorul. Vă invităm să ne sprijiniţi prin donaţii: PaypalDacă v-a plăcut acest articol, vă invităm să vă alăturaţi, cu un Like, comunităţii de cititori de pe pagina noastră de Facebook.
\x\vb

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *