Prostia

Haideti sa oprim "Prostia" printr-un Share

Diverse

Doliu în lumea fotbalului din România! Un cunoscut portar s-a stins din viață în urmă cu puțin timp
Doliu în lumea fotbalului din România! Un cunoscut portar s-a stins din viață, în cursul săptămânii trecute. Este vorba despre un om de bază al echipei CSA Steaua București. Avea 80 de ani, însă pentru el viața s-a oprit aici.

Tragedie uriașă în România! O mare legendă de la CSA Steaua București s-a stins din viață, în urmă cu puțin timp.

Este vorba despre Carol Haidu, fostul portar al formației care joacă pe stadionul Ghencea. Acesta a murit la vârsta de 80 de ani.

Carol Haidu s-a stins din viață


Chiar dacă s-a aflat abia acum, Carol Haidu a fost înmormântat în cursul săptămânii trecute. Regretatul fotbalist a fost unul dintre cei mai buni portari de la CSA Steaua București în perioada 1965 – 1974.

Mai exact, fostul fotbalist a decedat în luna aprilie, dar a fost complet uitat de echipa la care a jucat. Concret, staff-ul tehnic al clubului din Liga a II-a nu a publicat nici un mesaj despre decesul acestuia.

Carol Haidu a jucat la juniorii Luceafărului Brașov. Apoi la Steagul Roșu Brașov, iar de aici a fost transferat la CSA Steaua București. În acest loc, echipa a câștigat cinci Cupe ale României și un titlu de campion în sezonul 1967-1968.

Se pare că, la doar 32 de ani s-a retras din cauza unei accidentări la picior. Pentru o perioadă a fost antrenor la juniori unde l-a pregătit și pe Cosmin Olăroiu.Cine a fost Carol Haidu

Carol Haidu s-a născut în Râșnov. Acesta a jucat la juniorii Luceafărului Brașov, apoi la seniori la Steagul Roșu Brașov în perioada 1961-1965. Nu a durat mult timp și s-a transferat în Ghencea.

Cu toate că numele lui se leagă de clubul din Ghencea, CSA Steaua București a uitat în totalitate de Carol Haidu. „Roș-albaștrii” nu au publicat nici pe site-ul oficial, dar nici pe rețelele sociale vreun mesaj de rămas-bun pentru fostul portar.

Drama prin care a trecut Carol HaiduÎn ultimii ani Carol Haidu a trăit cu adevărat o dramă. Pe când avea 73 de ani, fostul portar de la CSA Steaua București a fost călcat de tramvai, moment în care i-au fost retezate degetele de la picior.

Și asta nu este tot! Carol Haidu a avut o viață grea. Fostul sportiv de performanță a fost surprins de mai multe ori în Parcul Tineretului din Capitală, înotând în lac, îmbrăcat fiind într-un șort vechi. Cei mai mulți oameni care îl vedeau îl ajutau cu mâncare.

„Mă duceam la medic și când am coborât din tramvai am alunecat pe refugiu si mi-a ajuns piciorul sub tramvai până la genunchi. Vatmanul a pornit și nu am reușit să-l trag pe tot și mi-a retezat degetele.”, a povestit, la acea vreme, Carol Haidu.Dacă ți-a plăcut articolul, nu uita să îl DISTRIBUI și pentru PRIETENII tăi!
Tine-ti familia si prietenii informati!

România are nevoie de o presă neaservită politic şi integră, care să-i asigure viitorul. Vă invităm să ne sprijiniţi prin donaţii: PaypalDacă v-a plăcut acest articol, vă invităm să vă alăturaţi, cu un Like, comunităţii de cititori de pe pagina noastră de Facebook.
\x\vb

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *