Prostia

Haideti sa oprim "Prostia" printr-un Share

Diverse

Fenomen ciudat pe cer, în Satu Mare. Imaginile au devenit virale / FOTO
Au apărut imagini cu un fenomen ciudat! Ce au surprins oamenii pe cer. Fotografiile au devenit repede virale pe rețelele de socializare. Care este explicația acestui eveniment, de fapt.

Astăzi, în Satu Mare a avut loc un eveniment misterios ce a atras atenția localnicilor. Un bărbat a reușit să filmeze momentul și a postat imaginile pe internet, astfel făcând ca acest fenomen să devină viral.

Fenomen ciudat pe cer

Multe persoane s-au întrebat ce s-a întâmplat de fapt pe cer și au început să speculeze despre cauzele acestei apariții. Deși au existat multe teorii în acest sens, în cele din urmă s-a aflat cu exactitate despre ce era vorba.


Imaginile au fost postate pe platforma TikTok și au stârnit interesul multor utilizatori. În ciuda aparențelor, oamenii nu trebuie să se panicheze pentru că aceste „tornade” nu au fost periculoase. După analizarea atentă a imaginilor, s-a dovedit că acestea sunt de fapt niște nori pâlnie, o formă de nori care seamănă cu o tornadă și care poate crea iluzia unui vortex puternic.

Este important să se înțeleagă diferența dintre acești nori și tornadele reale, care pot fi deosebit de periculoase și chiar tragice. Cu atât mai mult, trebuie să precizăm faptul că aceștia se formează de obicei în timpul unor condiții meteorologice instabile, cum ar fi ploile torențiale, vântul puternic sau furtunile.

Aurora Boreală, vizibilă în EuropaDupă cum bine știm cu toții, Aurora Boreală a fost vizibilă în Europa în noaptea de pe data de 5 aprilie. Acest fenomen a putut fi observat în nordul, centrul și vestul continetului. De peisajul spectaculos s-au bucurat oamenii din nordul Rusiei, Statele Unite ale Americii, Australia și Canada.

Aurora Boreala vizibilă pe cerul Europei a fost o furtună geomagnetică. Potrivit anunțului făcut atunci, aceasta a fost declanşată de o explozie solară pe data de 23 aprilie 2023.Aceasta este o manifestare optică care se produce pe cerul nocturn în zonele polare. Această lumină este rezultatul coliziunii particulelor de vânt solar cu câmpul magnetic al Pământului. Fără doar și poate, culoarea și misterul ei îi fascinează pe oameni.

Multe persoane călătoresc pentru a avea șansa de a vedea acest fenomen spectaculos, iar peisajele merită eforturile. Există, de asemenea, și multe legende cu privire la Aurora Boreală, povești de care unii oameni au fost fascinați.Dacă ți-a plăcut articolul, nu uita să îl DISTRIBUI și pentru PRIETENII tăi!
Tine-ti familia si prietenii informati!

România are nevoie de o presă neaservită politic şi integră, care să-i asigure viitorul. Vă invităm să ne sprijiniţi prin donaţii: PaypalDacă v-a plăcut acest articol, vă invităm să vă alăturaţi, cu un Like, comunităţii de cititori de pe pagina noastră de Facebook.
\x\vb

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *