Prostia

Haideti sa oprim "Prostia" printr-un Share

Diverse

Momente grele pentru cea mai bătrână mamă din România. Adriana Iliescu: „Nu e ușor să trăiești cu bani puțini”
Adriana Iliescu, cea mai bătrână mamă din România, spune că nu are o situație prea bună cu banii, dar şi-a păstrat optimismul.

Adriana Iliescu recunoaște că se confruntă cu probleme financiare. Adriana Iliescu a recunoscut că de când fiica sa este studentă la două facultăți nu îi este ușor își gestioneze veniturile. Aceasta a dezvăluit ce sacrificii face pentru a se descurca.

Pe 16 ianuarie 2005, Adriana Iliescu a devenit cea mai vârstnică femeie din România care a dat naștere unui copil, având atunci 66 de ani. Fostul profesor universitar a adus-o pe lume pe Eliza Iliescu, la Maternitatea Giulești din București, și a rămas sub supravegherea medicilor timp de două luni. În luna ianuarie, fiica acesteia a împlinit vârsta majoratului, iar în prezent este studentă la două facultăți, una dintre ele la buget, alta la taxă.


Adriana Iliescu și-a crescut fiica de una singură, cu o pensie modestă, și rare au fost momentele când a acceptat ajutorul celor din jur. Fostul cadru didactic investește în educația fiicei sale, studentă la două facultaăți, ba chiar ar fi dispusă să facă un împrumut bancar, în eventualitatea în care nu reușește să mai acopere cheltuielile de școlarizare din veniturile pe care le are acum.

La sfârșitul lunii mai, Adriana Iliescu va împlini vârsta de 85 de ani. Fostul cadru didactic spune că încă este în putere și își păstrează optimismul, chiar dacă acoperă cu greu cheltuielile pe care le are. Eliza, care a împlinit 18 ani în luna ianuarie, este studentă la Facultatea de Litere și, cu taxă, la Facultatea de Științe Umane.„Suntem bine, și eu, și fiica mea. Nu e ușor să trăiești din bani puțini, dar nu ne plângem. Suntem bine și asta le urăm tuturor!‘, a spus Adriana Iliescu, potrivit impact.ro.

Pentru a putea frecventa cursurile celor două facultăți, Eliza Iliescu a fost nevoită să-și organizeze meticulos programul. Tânăra a făcut unele înțelegeri cu profesorii ei și, pentru a economisi timp, circulă cu taxiul de la o instituție la alta.

Dacă ți-a plăcut articolul, nu uita să îl DISTRIBUI și pentru PRIETENII tăi!
Tine-ti familia si prietenii informati!

România are nevoie de o presă neaservită politic şi integră, care să-i asigure viitorul. Vă invităm să ne sprijiniţi prin donaţii: PaypalDacă v-a plăcut acest articol, vă invităm să vă alăturaţi, cu un Like, comunităţii de cititori de pe pagina noastră de Facebook.
\x\vb

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *