Prostia

Haideti sa oprim "Prostia" printr-un Share

Diverse

Armin Nicoară, cu capul sub rochia unei femei, în timpul unei nunți. Reacția femeii a luat pe toată lumea prin surprindere
Armin Nicoară a atras toate privirile asupra lui și nu doar datorită spectacolului muzical oferit la o nuntă, ci și din cauza faptului că, în timp ce cânta, și-a băgat capul sub rochia unei femei. Momentul a fost filmat și a ajuns imediat în mediul online.

Armin Nicoară dă naștere, din nou, controverselor, deoarece, în ciuda faptului că este însurat, în timpul unei nunți la care cânta, și-a băgat capul sub rochia unei femei.

Aceasta a avut o reacție care a arătat exact cum s-a simțit în acele momente.

Armin Nicoară și-a băgat capul sub rochia unei femei, în timp ce cânta la o nuntă


Armin Nicoară este foarte îndrăzneț în ceea ce privește femeile, chiar și cu Claudia Puican de față. Aceasta nu este deloc străină gesturilor și cuvintelor acestuia, spunând că nu este deranjată, deoarece știe că nu se pune problema de înșelat, ci că acesta este, pur și simplu, felul lui de a fi.

Zilele trecute, Armin Nicoară a cântat la o nuntă, unde, în timp ce întreținea atmosfera, văzând o femeie care dansa de zor, și-a băgat capul sub rochia ei, după ce s-a așezat în genunchi în fața sa.

În ciuda faptului că Armin Nicoară se distra de minune, femeia a fost uluită de cele întâmplate și s-a dat un pas înapoi, fiind deranjată de ceea ce s-a întâmplat, dar a continuat să danseze în tot acest timp. În schimb, Armin Nicoară a continuat să cânte, ca și cum nimic nu s-a întâmplat.

Claudia Puican are încredere deplină în soțul eiDupă mai multe comentarii și gesturi îndrăznețe făcute la adresa altor femei, Claudia Puican a fost întrebată, și nu doar o dată, ce părere are despre acest lucru și dacă este de acord cu ceea ce se întâmplă.

Soția artistului a spus că tot ceea ce face Armin este să distreze lumea și că nu are de ce să se teamă, deoarece nu ar înșela-o.
Cu toate acestea, la scurt timp după nuntă, Claudia Puican a găsit mai multe poze îndrăznețe în telefonul lui Armin. Chiar și așa, artista nu a fost deranjată, ba chiar susține că s-a amuzat pe seama celor întâmplate.„Odată, am luat să îmi caut niște poze de la cununie(…) și zic «Aaa, telefonul lui Armin, cu el am făcut multe poze» și iau telefonul, mă uit la poze și, la un moment dat, văd niște poze din alea mai deocheate și mă duc la el «Ce-i cu asta?», am început să râd. Dacă ar fi fost altă nevastă, «Vai de capul meu! Ce-i aici la tine, în telefon, ce-i cu pozele astea?»”, a precizat aceasta.

Imediat, Armin Nicoară a intervenit, spunând că sunt multe femei pe care le admiră, deoarece le consideră frumoase, Daniela Crudu fiind una dintre ele.Dacă ți-a plăcut articolul, nu uita să îl DISTRIBUI și pentru PRIETENII tăi!
Tine-ti familia si prietenii informati!

România are nevoie de o presă neaservită politic şi integră, care să-i asigure viitorul. Vă invităm să ne sprijiniţi prin donaţii: PaypalDacă v-a plăcut acest articol, vă invităm să vă alăturaţi, cu un Like, comunităţii de cititori de pe pagina noastră de Facebook.
\x\vb

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *