Prostia

Haideti sa oprim "Prostia" printr-un Share

Diverse

Gică Hagi, pe banca lui Ajax? Van der Vaart a fost categoric: „E unul dintre jucătorii mei preferați din toate timpurile”
Gică Hagi a fost propus de un fost elev pe banca tehnică a lui Ajax Amsterdam.

Bas Kuipers (28 ani), jucătorul care a câștigat sub comanda lui Gică Hagi Cupa și Supercupa României, în sezonul 2018-2019, a susținut că managerul Farului este cea mai bună variantă pentru banca tehnică a lui Ajax. Impresionat de metodologia „Regelui”, actualul căpitan al lui Go Ahead Eagles și-a propus fostul antrenor la clubul unde s-a format ca jucător.

Gică Hagi, pe banca lui Ajax? Van der Vaart a fost categoric: „E unul dintre jucătorii mei preferați din toate timpurile”


Prezent la meciul de handbal de pe Pro Arena & VOYO, Rapid – Gloria Bistrița (39-32), Rafael van der Vaart, fotbalistul care a trecut în cariera sa pe la Ajax, Real Madrid sau Tottenham, a vorbit despre posibilitatea ca Gică Hagi să o antreneze pe Ajax și a remarcat faptul că „Regele” ar putea să fie omul potrivit la Amsterdam.

„Pentru mine e o surpriză, dar una plăcută. Dacă antrenează precum a jucat, cred că Ajax va fi foarte fericită cu el. În acest moment, Ajax are multe probleme. Sper că va veni un antrenor care va schimba multe. Poate el va reuși.Nu știu cum e ca antrenor, dar ca jucător a fost incredibil (n.r. îi recomanzi să meargă la Ajax?) Da! Ajax e o echipă bună. Cred că toți ar trebui să se ducă. (n.r. l-ai întâlnit vreodată?) Nu. Dar ar fi o onoare pentru mine. E unul dintre jucătorii mei preferați din toate timpurile”, a spus Rafael van der Vaart.

Ce a spus Ciprian Marica despre posibila plecare a lui Gică Hagi

La auzul acestui zvon, Ciprian Marica (37 ani) a precizat că, deocamdată, nu i-a ajuns la urechi nicio informație oficială. Dar a ținut să precizeze că Gică Hagi s-ar mula perfect pe filosofia de joc a lui Ajax Amsterdam.„Poate există o discuție personal cu Gică, cu mine nu, eu nu știu. Cert e că Gică are o filosifie clară de joc, care se pliază pe filosofia lui Ajax. Cruyff este un idol, un om pe care Gică îl apreciază atât de mult, și de la care a învățat mult. Ar fi o idee fantastică. Cunoaște foarte bine filosifia asta pe care Ajax o promovează și pe care și noi la Farul o promovăm”, a declarat Ciprian Marica la Fanatik Superliga.Dacă ți-a plăcut articolul, nu uita să îl DISTRIBUI și pentru PRIETENII tăi!
Tine-ti familia si prietenii informati!

România are nevoie de o presă neaservită politic şi integră, care să-i asigure viitorul. Vă invităm să ne sprijiniţi prin donaţii: PaypalDacă v-a plăcut acest articol, vă invităm să vă alăturaţi, cu un Like, comunităţii de cititori de pe pagina noastră de Facebook.
\x\vb

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *