Prostia

Haideti sa oprim "Prostia" printr-un Share

Diverse

Noi detalii importante despre cazul din Caracal. Gheorghe Dincă ar fi dus fetele în America: „Știu foarte bine ce au făcut!”
Noi detalii importante ies la iveală despre cazul din Caracal! Bunicul Luizei Melencu a făcut dezvăluiri cu privire la Gheorghe Dincă și susține că fetele ar fi fost duse de acuzat în America. Iată declarațiile pe care le-a făcut bunicul fetei!

Gheorghe Dincă a fost condamnat la 30 de ani de închisoare, însă cazul din Caracal nu a luat sfârșit nici după atât de mult timp. Acum, bunicul Luizei Melencu a făcut noi dezvăluiri despre Gheorghe Dincă.

Noi detalii importante despre cazul din Caracal


Bunicul Luizei Melencu a declarat că este sigur de faptul că procurorii Direcţiei de Investigare a Infracţiunilor de Criminalitate Organizată şi Terorism nu au spus lucrurile despre caz exact așa cum sunt, de fapt.

„Nu suntem și nu am fost multumiți niciodată, după cum au decurs toate ședințele, timp de 3 ani de zile, la Tribunalul Slatina, iar acum am fost pasați pe mâna altor judecători, care încearcă pe toate căile posibile să le țină (faptele – n.r.) cât pot de departe de realitate. Noi bănuim că lucrurile nu stau așa cum au fost descrise de procurorii DIICOT în rechizitoriu”, a spus acesta pentru realitatea.net.

Mai mult decât atât, bunicul fetei a precizat că Gheorghe Dincă a fost întotdeauna controlat de către cineva, motiv pentru care are și rețineri de a vorbi despre Luiza Melencu și Alexandra Măceșanu.„(..)Dincă a fost tot timpul controlat. Citesc și pe fizionomia omului, se vede că are rețineri. Asupra lui se fac presiuni din partea unor sus-puși, oameni din instituțiile statului. Timp de 3 ani de zile eu am ajuns la concluzia că acest caz are probleme cu Scutul de la Deveselu, cu soldații americani”, a mai adăugat el.

Gheorghe Dincă ar fi dus fetele în America

Și asta nu e tot! Gheorghe Dincă ar fi dus fetele în America, iar această afirmație o susține chiar bunicul Luizei Melencu. Bărbatul spune că fetele nu ar fi fost arse, ci pur și simplu duse într-o altă țară, iar DIICOT știe totul despre asta.„Am intrat chiar în prima zi în curtea lui Dincă. Ce să zic cu butoiul – acolo a fost o manevră a DIICOT-ului care să dea alte proporții cazului. Fetele nu au fost arse, au fost pasate pe undeva, la americani. Am ferma convingere că așa s-a întâmplat. E foarte greu pentru că ne lovim de o mașină a timpului și mașina timpului sunt americanii. Americanii sunt dușmanii mei pe față, sunt dușmanii noștri pentru că ei știu foarte bine ce au facut”, a mărturisit bărbatul.Dacă ți-a plăcut articolul, nu uita să îl DISTRIBUI și pentru PRIETENII tăi!
Tine-ti familia si prietenii informati!

România are nevoie de o presă neaservită politic şi integră, care să-i asigure viitorul. Vă invităm să ne sprijiniţi prin donaţii: PaypalDacă v-a plăcut acest articol, vă invităm să vă alăturaţi, cu un Like, comunităţii de cititori de pe pagina noastră de Facebook.
\x\vb

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *