Prostia

Haideti sa oprim "Prostia" printr-un Share

Diverse

Aparatul foto pierdut cu amintirile de la nunta, recuperat dupa 2 ani de la moartea sotiei.
Sotia lui Dave Lacey a murit de cancer la scurt timp dupa nunta lor, lasandu-l pe tanarul sot devastat si fara speranta. Insa, dupa doi ani de la tragedie, o veste neasteptata i-a adus o raza de lumina in viata sa. A recuperat aparatul foto furat, care continea toate fotografiile de la nunta sa si pozele cu sotia sa, singurele amintiri ramase din acea zi speciala.

Dave Lacey si-a pierdut sotia la scurt timp dupa nunta lor din cauza cancerului. Singur si fara speranta, Dave a ajuns sa sufere in tacere, refuzand sa se implice cu lumea din jurul sau. Cu toate acestea, un eveniment neasteptat i-a adus speranta si a reusit sa-l faca sa zambeasca din nou.


La doi ani de la moartea sotiei sale, Dave a fost chemat la sectia de politie, fara sa stie ce il asteapta. Ajuns acolo, a primit de la politist un aparat foto pe care il pierduse in urma unui furt mai demult. Cu acest aparat, Dave facuse peste 300 de poze cu sotia sa, de aceea avea o valoare emotionala inestimabila. Cand a vazut fotografiile, Dave a cazut in genunchi, emotionat si fericit de a-si recupera amintirile pierdute.

Intr-o lume in care furturile sunt la ordinea zilei, recuperarea bunurilor furate poate fi adesea dificila. Insa, in cazul lui Dave, politistii si-au facut datoria si au reusit sa recupereze aparatul foto care continea toate amintirile sale cu sotia sa. Acest exemplu arata ca exista inca oameni care isi fac datoria cu profesionalism si empatie, fiind alaturi de cei care trec prin momente dificile.Povestea lui Dave Lacey este una emotionanta si impresionanta, care arata ca, chiar si in cele mai intunecate momente ale vietii, exista speranta. Recuperarea aparatului foto care continea toate amintirile sale cu sotia sa a fost o raza de lumina in viata sa, care l-a facut sa zambeasca din nou si sa-si recapete speranta. Aceasta poveste este un exemplu de solidaritate si ajutor din partea politistilor, care au reusit sa aduca un zambet pe fata unui tanar sot indurerat.

Dacă ți-a plăcut articolul, nu uita să îl DISTRIBUI și pentru PRIETENII tăi!
Tine-ti familia si prietenii informati!

România are nevoie de o presă neaservită politic şi integră, care să-i asigure viitorul. Vă invităm să ne sprijiniţi prin donaţii: PaypalDacă v-a plăcut acest articol, vă invităm să vă alăturaţi, cu un Like, comunităţii de cititori de pe pagina noastră de Facebook.
\x\vb

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *