Prostia

Haideti sa oprim "Prostia" printr-un Share

Diverse

„Nu pot!” Durere mare la înmormântarea lui Eduard, bărbatul care și-a pierdut viața în apele Mureșului! Cu ultimele puteri, Alina și-a condus logodnicul pe ultimul drum
Eduard a fos condus pe ultimul drum de logodnică și familie.

Tragedia de pe Mureș a luat viața a 5 persoane. Un copil de 3 ani, tatăl său vitreg și cumnatul bărbatului au fost deja conduși pe ultimul drum, iar băiețelul de 11 ani, Robert, urmează să fie dus acasă, în sicriu, în timp ce Maria este căutată în continuare.

Alina și-a luat rămas bun zilele trecute de la fiul său, iar astăzi și-a văzut pentru ultima oară logodnicul, cu care spera să aibă o viață lungă și fericită.


Eduard, bărbatul ucis de apele Mureșului, a fost înmormântat astăzi

Eduard a fost găsit la câteva zile după ce barca în care ara alături de alte 11 persoane s-a răsturnat. Incidentul a avut loc în data de 30 aprilie, în mini-vacanța de 1 Mai.Bărbatul a fost condus astăzi, 10 mai, pe ultimul drum de către familie, prieteni, dar și logodnica sa, care spera să ducă o viață liniștită și plină de iubire alături de alesul inimii sale.
Alina nu își poate concepe viața fără tatăl copilului său cel mic, însă trebuie să fie puternică pentru bebeluș și să își aline durerea cu dorul și iubirea pe care le are în suflet și cu gândul că logodnicul și băiețelul ei cel mare o vor veghea din Ceruri.La înmormântarea lui Eduard a participat și patroana unei terase din Periam Port, locul în care cele trei familii se îndreptau înainte să se petreacă tragicul incident. Femeia a transmis un mesaj sfâșietor pe rețelele de socializare, în care mărturisește, cu durere în suflet, că necazul care a căzut pe familiile tinere este de neconceput.

De asemenea, femeia a transmis că Robert, băiețelul de 11 ani, găsit dincolo de Mako, pe teritoriul Ungariei, va fi dus în curând la familia sa, iar cea de-a doua copilă, Maria, este încă în căutări.
„Am fost astăzi la înmormântarea lui Eduard, la Semlac. Am înțeles că la ora 13:00 a fost înmormântat și Andrei (n. red. cumnatul lui Eduard), la Nădlac. Tristețe care nu poate fi povestită. Mâine va ajunge la familie și puiuțul de om găsit dincolo de Mako, Robert, de 11 ani. Micuța Maria încă este căutată. Să ne rugăm la Dumnezeu să dea putere familiilor îndoliate.

O durere care a căzut ca un trăsnet pe familiile tinere. Toți, atât de tineri… Familii care acum porneau în viață. Nu pot să povestesc, să spun nimic, decât că e o tragedie… Mă uit la Mureș, cât de liniștit e acum, și ce-a fost în acea duminică… S-au dus deja zece zile. Dumnezeu să le dea putere, să treacă peste necazul așezat deasupra lor”, a fost mesajul transmis de patroana unei terase din Periam Port, pe pagina personală de Facebook.
Dacă ți-a plăcut articolul, nu uita să îl DISTRIBUI și pentru PRIETENII tăi!
Tine-ti familia si prietenii informati!

România are nevoie de o presă neaservită politic şi integră, care să-i asigure viitorul. Vă invităm să ne sprijiniţi prin donaţii: PaypalDacă v-a plăcut acest articol, vă invităm să vă alăturaţi, cu un Like, comunităţii de cititori de pe pagina noastră de Facebook.
\x\vb

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *