Prostia

Haideti sa oprim "Prostia" printr-un Share

Diverse

Maria a dispărut de acasă după ce și-a luat adio, subtil, de la apropiați. Viața ei a luat o turnură în ultimele luni
Au loc căutări disperate după ce o tânără de 20 de ani, studentă la Facultatea de Litere din Iași, a dispărut marți de acasă. Și familia, și polițiștii încearcă să-i dea de urmă.

Apropiații sunt șocați și spun că nu ar fi dat de bănuit că plănuiește să plece. Cu toții sunt îngrijorati că fata este în pericol și se roagă să o vadă din nou lângă ei, teafără. Studenta a fost dată inclusiv în urmărire națională.

Maria Gheorghiu are 20 de ani și a dispărut de acasă marți, pe 9 mai. Își anunțase părinții că în acea zi va avea cursuri la Facultatea de Litere din Iași toată ziua, de dimineață, până seara la 8. De atunci, nimeni nu a mai văzut-o.


Familia spune că Maria s-a comportat normal și nu a dat de bănuit că plănuia să plece. Era foarte apropiată de mama și de mătușa ei, pe care a chemat-o să o vadă, cu o seară înainte de dispariție, la ea acasă.

Ana Gheorghiu, mătușa fetei: „A insistat să vin, să vin. Acum îmi dau seama că a fost un rămas bun și m-a îmbrățișat.”

Deși le spunea că merge la facultate, tânăra ar fi lipsit de la cursuri aproape tot semestrul. Semn că ceva în viața ei se schimbase.

Claudia Mihalache, colegă de facultate: „Saptămâna trecută am văzut-o. Era destul de grăbită dar, nu venea la facultate. Nu a mai venit la ore de ceva timp.”

Polițiștii au început și ei căutările, iar familia, disperată, așteaptă un semn.Daniela Gheorghiu, mama fetei dispărute: “Problema este că ea are încredere prea mare în oameni. Și mă gândesc că cineva o fi convins-o… cred că este în pericol. Sunt sigură că este în pericol.”

Apropiații spun că Maria era adesea singură, deși s-a înscris ca voluntar la 6 asociații de tineri, unde mergea foarte des la activități.

Familia a împărțit afișe cu fotografiile fetei, iar pe rețelele sociale un videoclip cu ea, din liceu, în care îi urează “la mulți ani” fostei sale diriginte, a ajuns viral.

Lăcrămioara Iodăchescu, fosta dirigintă a Mariei: „Cred că s-a întâmplat ceva. Să ne dea un semn că există. Acum, de data aceasta, eu o rog pe ea să se întoarcă acasă.”

Claudia Mihalache, colegă de facultate: „Vreau să ne promiți ceva, atât mie, colegilor, familiei: că atunci când ne vom revedea vei fi aceeași Maria pe care am cunoscut-o. Eu sper ca ești bine.”Când a plecat, tânăra purta un pardesiu de culoare bej închis, blugi albaștri, cămașă de culoare kaki, iar în picioare avea adidași mov. Dacă cineva o recunoaște, este rugat să sune la 112. Acum, familia se roagă, zi și noapte, ca Maria să vină acasă.

Daniela Gheorghiu, mama fetei dispărute: „Îi transmit Mariei că o iubesc cu tot sufletul. Și, dacă mă aude, să vină acasă… Îmi este tare dor de tine, Maria. Te roagă mama să vii.Dacă ți-a plăcut articolul, nu uita să îl DISTRIBUI și pentru PRIETENII tăi!
Tine-ti familia si prietenii informati!

România are nevoie de o presă neaservită politic şi integră, care să-i asigure viitorul. Vă invităm să ne sprijiniţi prin donaţii: PaypalDacă v-a plăcut acest articol, vă invităm să vă alăturaţi, cu un Like, comunităţii de cititori de pe pagina noastră de Facebook.
\x\vb

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *