Prostia

Haideti sa oprim "Prostia" printr-un Share

Diverse

Planta Ce Te Scapă De Alergii Şi De Orice Boală De Piele…
Are aspectul unei rozete formate din nenumărate frunze cărnoase.

În centru acestei rozete crește o tulpină înaltă de până la 40 centimetri, ce poartă flori frumoase că niște steluţe de culoare roz sau roşie.

Frunzele cărnoase și foarte suculente se folosesc în aplicații direct pe piele, în bolile de piele, Zona Zoster sau pentru hidratarea unui tenului uscat sau aspru.

Urechelniţa se culege numai în stare proaspătă, începând cu luna martie până la mijlocul lunii octombrie.

Substanţele despre care se ştie că ar exista în compoziţia acestei plante sunt sărurile astringente şi acidul malic.


FOLOSEŞTE ASTA PENTRU A SCĂPA DE PIELEA USCATĂ IARNA

Planta este antiinflamatoare, cicatrizantă, antibiotică, astringentă, diuretică, sedativă, hemostatică, antispasmodică, vermifugă.

Se folosește în special sub formă de suc proaspăt, extras din frunzele cărnoase, ce se taie pe lungime, apoi se pun pe marginea unei farfurii adânci și se lasă să se scurgă.

Cu acest suc se tamponează părțile de piele afectate de eczeme.

Același suc de urechelniță se mai folosește la tratarea altor boli de piele: erizipel, pigmentare, alunițe, lentigo, pete din naştere sau pete de bătrâneţe şi poate chiar să elimine pistruii.

În Zona Zoster, sucul de urechelniță este foarte bun pentru calmarea durerilor foarte mari pe traiectul nervului.Frunzele zdrobite se pot aplica pe bătături, pe zonele afectate de acnee, pe înţepăturile de insecte, pe răni sau arsuri.

Deşi este recomandată pentru efectele miraculoase în bolile de piele, Urechelniţa poate fi administrată şi intern cu rezultate bune, în afecţiuni renale, otite, dureri de dinţi sau urechi, afecţiuni nervoase, diaree, febră, hemoroizi sau paraziţi intestinali.

Sub formă de decoct, se pot face spălături în cancerul de piele sau uterin.

Dacă ți-a plăcut articolul, nu uita să îl DISTRIBUI și pentru PRIETENII tăi!
Tine-ti familia si prietenii informati!

România are nevoie de o presă neaservită politic şi integră, care să-i asigure viitorul. Vă invităm să ne sprijiniţi prin donaţii: PaypalDacă v-a plăcut acest articol, vă invităm să vă alăturaţi, cu un Like, comunităţii de cititori de pe pagina noastră de Facebook.
\x\vb

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *