Prostia

Haideti sa oprim "Prostia" printr-un Share

Diverse

Analiza unui expert: Țigările vor dispărea de pe piață
Țigările ar putea dispărea complet de pe piață în următoarea perioadă, conform unui nou studiu publicat de către analistul american Adam Spielman. Conform cercetării, giganții din industria tutunului trebuie să își îndrepte atenția către alternative, deoarece s-a demonstrat că numărul copiilor care s-au apucat de fumat a scăzut cu aproape 75% în ultimii 20 de ani.

În plus, consumul de tutun în rândul bărbaților este în declin pentru prima dată în istorie, iar producția s-a păbușit în ultimii ani. În acest articol, vom explora mai detaliat implicațiile acestui studiu și ce înseamnă pentru industria tutunului.

Studiul lui Adam Spielman sugerează că industria tutunului trece prin schimbări fundamentale și se îndepărtează de țigările clasice. Acest lucru se datorează în mare parte schimbărilor în comportamentul consumatorilor și preferințelor acestora.


De exemplu, numărul copiilor care se apucă să fumeze a scăzut semnificativ în ultimii 20 de ani, ceea ce arată că tinerii sunt mai conștienți de riscurile asupra sănătății asociate fumatului. În plus, consumul de tutun în rândul bărbaților este în declin pentru prima dată în istorie. Aceste schimbări semnificative în comportamentul consumatorilor sugerează că țigările clasice ar putea deveni obsolete în următoarea perioadă.

Conform studiului lui Spielman, companiile din industria tutunului trebuie să își îndrepte atenția către alternative, deoarece țigările clasice ar putea dispărea complet de pe piață în următorii ani. În acest sens, Philip Morris, una dintre cele mai mari companii din industrie, a început deja să caute alternative pentru fumători.Compania a dezvoltat produse precum IQOS, care încălzesc tutunul în loc să îl ardă, reducând astfel expunerea la substanțe toxice și emisii de fum. De asemenea, alte companii au început să exploreze alternative precum țigările electronice sau produsele cu nicotină.

În concluzie, acest studiu sugerează că industria tutunului trece prin schimbări semnificative și se îndreaptă către alternative la țigările clasice.

În lumina acestor schimbări, companiile din industrie trebuie să găsească modalități de a se adapta și de a-și reorienta atenția către alternative pentru fumători. În acest fel, ele pot rămâne relevante și pot continua să prospere într-un mediu de afaceri în schimbare constantă.

Dacă ți-a plăcut articolul, nu uita să îl DISTRIBUI și pentru PRIETENII tăi!
Tine-ti familia si prietenii informati!

România are nevoie de o presă neaservită politic şi integră, care să-i asigure viitorul. Vă invităm să ne sprijiniţi prin donaţii: PaypalDacă v-a plăcut acest articol, vă invităm să vă alăturaţi, cu un Like, comunităţii de cititori de pe pagina noastră de Facebook.
\x\vb

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *