Prostia

Haideti sa oprim "Prostia" printr-un Share

Diverse

Dana Budeanu, mesaj tranșant de susținere pentru puștiul care a câștigat ”Românii au talent”: ”Jos labele de pe Rareș”
Dana Budeanu a intervenit în dezbaterea publică legată de ”cel mai talentat român”, Rareș Prisăcariu, care tocmai și-a adjudecat 120.000 de euro la show-ul de la Pro TV. La doar 7 ani, băiatul a urcat pe scenă și a recitat un monolog despre o întâlnire cu Dumnezeu.

Dana Budeanu, despre câștigătorul show-ului ”Românii au talent”? ”Ești o minune de copil”

Controversa iscată după anunțarea câștigătorului show-ului ”Românii au talent” s-a referit la lipsa de discernământ pe care un copil de această vârstă o are atunci când recită un monolog cu un mesaj atât de complex. Nici tema aleasă, cu un context religios, nu a fost chiar pe placul unora dintre contestatarii lui Rareș.


Dana Budeanu spune însă că atacurile venite după prestația băiatului vin din partea unei categorii de oameni care contestă ”tot ce-i Dumnezeiesc”.

„Ești o minune de copil! Punct! Au sărit pe ține pentru că așa sar ei pe tot ce-i Dumnezeiesc, copile! Nu se uită la copiii lor, care nu mai au copilărie, care nu știu ce-i aia bunătate, compasiune, bucurie!

Copii ca ei! Cum să nu știe un copil de șapte ani cine-i Dumnezeu?”, a scris Dana Budeanu pe contul ei de Facebook.

”Cum să nu știe un copil de șapte ani cine-i Dumnezeu”

Designerul-influencer spune că inclusiv ea și-a crescut fetițele în spiritul creștin și că se roagă în fiecare zi alături de acestea.”Cum să nu știe un copil de șapte ani cine-i Dumnezeu? Și copiii mei știu de la trei ani și ne culcăm și ne trezim cu Dumnezeu în rugăciuni și-n suflet! Nimic fără Dumnezeu! Jos labele de pe Rareș!”, a mai scris Dana Budeanu.

Rareș Prisăcariu a câștigat 120.000 de euro la ”Românii au talent”

Rareș Prisăcariu și-a adjudecat, la sfârșitul săptămânii trecute, marele premiu al show-ului ”Românii au talent”, de la Pro TV, sezonul 13. Puștiul de 7 ani va primi 120.000 de euro din partea postului de televiziune.

Prisăcariu este din Botoșani și susține că, până la această vârstă, a citit peste 200 de cărți. Băiatul a declarat că mama lui a avut ideea să-l înscrie în concurs și că nu se aștepta să câștige marele premiu.Mama lui Rares Prisacariu a spus, intr-un interviu acordat recent, ca baiatul sau nu a fost niciodata fortat sa invete textele pe care le prezinta.

„Despre Rares se spun multe, ca este genial, o minune de copil, dar, fiind copilul meu, nu am putut niciodata sa ii atribui aceste calitati deosebite. Sunt disciplinata cu el si mereu ii spun ca trebuie sa munceasca pentru a se dezvolta. Este un copil modest, nu vorbeste despre el la superlativ, dar este incantat sa stie ca lumea il apreciaza.

Nu a fost niciodata fortat sa invete ceva, sa participe undeva obligatoriu sau sa fie obosit din cauza unui efort deosebit. Face totul din placere, cu o dragoste infinita pentru Eminescu si pentru locurile natale.

Rares a invatat o multitudine de poezii si texte in proza, propuse sau pe care si le alege singur. Amandoi il sustinem si ii oferim echilibrul de care are nevoie pentru a fi un copil fericit”, a marturisit, mama lui Rares.Dacă ți-a plăcut articolul, nu uita să îl DISTRIBUI și pentru PRIETENII tăi!
Tine-ti familia si prietenii informati!

România are nevoie de o presă neaservită politic şi integră, care să-i asigure viitorul. Vă invităm să ne sprijiniţi prin donaţii: PaypalDacă v-a plăcut acest articol, vă invităm să vă alăturaţi, cu un Like, comunităţii de cititori de pe pagina noastră de Facebook.
\x\vb

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *