Prostia

Haideti sa oprim "Prostia" printr-un Share

Diverse

O iubitoare de animale salvează un câine speriat și înfometat în munți.
Amanda, femeia care a reușit să câștige încrederea unui câine speriat și să îl salveze.

Amanda este o iubitoare de animale care a făcut un gest ce a uimit pe mulți. Într-o zi, un șofer a zărit un câine speriat pe un drum foarte rar folosit, în munții Evan’s Creek. Câinele era atât de speriat, cât și înfometat încât devenea agresiv dacă cineva voia să se apropie de el. În momentul în care Amanda a auzit de Bear, a decis să-l ajute imediat. Împreună cu prietena ei, Dylan, a plecat să-l găsească pe câinele pierdut.

Planul inițial al fetelor a fost de a-l atrage pe Bear cu mâncare și tot felul de bunătăți. După aproape o oră de încercări eșuate, în ziua următoare, fetele au decis să încerce o altă metodă. Amanda s-a culcat pe jos, pe pământ, și a „făcut pe moarta”, pentru ca Bear să creadă că are nevoie de ajutor.


Câteva ore mai târziu, când s-au întors în zonă, Urs s-a apropiat de Amanda și a mirosit-o timp de 20 de minute, apoi și-a pierdut interesul și a plecat. Dar Amanda nu a renunțat. O oră mai târziu, el s-a întors, iar acum stătea pur și simplu alături de fată, de parcă ar fi vrut să îi transmită că este alături de ea.

În două ore Amanda l-a câștigat pe Urs de partea ei, i-a câștigat încrederea și l-a făcut să înțeleagă că nu îi va face niciun rău. Urs a urmat-o apoi până la mașină, și au mers la veterinar unde Urs a primit în sfârșit ajutorul de care avea nevoie. Din fericire o familie și-a exprimat dorința de a-l adopta, iar acum are o casă iubitoare.

Amanda a făcut un gest deosebit de curajos și a reușit să câștige încrederea unui câine speriat. Această poveste emoționantă reprezintă o învățătură pentru toți cei care iubesc animalele și care doresc să ajute atunci când este nevoie. Acest gest deosebit de curajos a impresionat sute de oameni și a ajuns virale pe rețelele de socializare.Amanda este un exemplu de curaj și compasiune pentru toți iubitorii de animale. Această poveste emoționantă demonstrează cât de mult putem face pentru a ajuta animalele care au nevoie de ajutorul nostru. Datorită eforturilor ei, Urs a găsit o casă nouă și o familie care îl iubește. De asemenea, povestea lui Amanda a ajutat la sensibilizarea oamenilor cu privire la problema abandonului și a maltratării animalelor.

Pentru Amanda, succesul în salvarea lui Urs a fost o combinație de încredere și răbdare. Prin înțelegerea nevoilor lui Urs și prin acționarea în consecință, ea a reușit să câștige încrederea lui și să îl ajute să își găsească o casă nouă. De asemenea, această poveste ne amintește că animalele au nevoie de timp și răbdare pentru a se adapta la noi și la mediul înconjurător.Amanda a făcut un gest deosebit de curajos și a reușit să câștige încrederea unui câine speriat.
Această poveste emoționantă demonstrează cât de mult putem face pentru a ajuta animalele care au nevoie de ajutorul nostru.
Pentru Amanda, succesul în salvarea lui Urs a fost o combinație de încredere și răbdare.

Această poveste emoționantă ne arată că putem face diferența prin acțiuni mici, dar curajoase. Prin încredere și răbdare, putem ajuta animalele să își găsească un cămin iubitor și să aibă o viață mai bună. Amanda este un exemplu pentru toți cei care iubesc animalele și care doresc să facă o diferență pozitivă în lume.Dacă ți-a plăcut articolul, nu uita să îl DISTRIBUI și pentru PRIETENII tăi!
Tine-ti familia si prietenii informati!

România are nevoie de o presă neaservită politic şi integră, care să-i asigure viitorul. Vă invităm să ne sprijiniţi prin donaţii: PaypalDacă v-a plăcut acest articol, vă invităm să vă alăturaţi, cu un Like, comunităţii de cititori de pe pagina noastră de Facebook.
\x\vb

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *