Prostia

Haideti sa oprim "Prostia" printr-un Share

Diverse

Îndrăgita cântăreață a anunțat că are cancer în fază terminală: „Nu știu câte luni mi-au mai rămas de trăit…”
A fost diagnosticată cu cancer la sân, în vara anului trecut. În ciuda tratementului intensiv și a operației de mastectomie, cancerul s-a extins și la coloană, iar medicii i-au dat teribila veste că se află în stare terminală.

Cântăreața Sarah Harding, membră a trupei Girls Aloud, le-a dezvăluit fanilor că, din păcate, Crăciunul din 2020 probabil va fi ultimul din viața ei, ea luptându-se cu un cancer la sân foarte agresiv. În ciuda tratamentelor de chimioterapie intense din ultimele opt luni, cancerul i s-a extins acum și la coloană.

Artista, în vârstă de 39 de ani, și-a povestit întreaga luptă împotriva cancerului în noua ei carte, intitulată „Hear Me Out”, ce a fost publicată sâmbătă de Times.


„În decembrie, doctorul mi-a zis că probabil Crăciunul care urma să vină va fi probabil ultimul. Am ajuns la stadiul în care nu știu câte luni mi-au mai rămas de trăit”, a explicat Sarah.

Sarah ia în considerare în prezent opțiuni de tratament pentru cea de-a doua tumoare de la baza coloanei vertebrale. Cu toate acestea, ea nu dorește să se supună radioterapiei, pentru că acest lucru ar însemna și că-și va pierde părul.

Deși știe că unii ar putea considera acest lucru „zadarnic”, Sarah susține că, dacă mai are doar câteva luni, nu merită să-și piardă părul.Dacă ți-a plăcut articolul, nu uita să îl DISTRIBUI și pentru PRIETENII tăi!
Tine-ti familia si prietenii informati!

România are nevoie de o presă neaservită politic şi integră, care să-i asigure viitorul. Vă invităm să ne sprijiniţi prin donaţii: PaypalDacă v-a plăcut acest articol, vă invităm să vă alăturaţi, cu un Like, comunităţii de cititori de pe pagina noastră de Facebook.
\x\vb

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *