Prostia

Haideti sa oprim "Prostia" printr-un Share

Diverse

Armata, din nou obligatorie în România? Anunțul făcut de premierul Nicolae Ciucă: „Pentru a face faţă unui război…”
Armata ar putea fi din nou obligatorie în România. Ce a anunțat premierul Nicolae Ciucă astăzi, în cadrul unei conferințe, dar și ce a spus despre Rusia, în conextul războiului sângeros cu Ucraina.

Fără doar și poate, vestea că armata ar putea fi din nou obligatorie vine ca un fulger pentru bărbații din România. Iată ce s-a discutat astăzi în cadrul unei conferințe.

Armata, obligatorie din nou?

În România, discuțiile despre posibilitatea reintroducerii serviciului militar obligatoriu au devenit tot mai intense în ultima perioadă. De această dată, premierul Nicolae Ciucă, care însuși are o carieră militară în spate, a adus argumente în favoarea chemării la arme a bărbaților. Conform opiniei sale, perioada în care armatele mici, constituite pe bază de voluntariat, erau suficiente a trecut.


Argumentele aduse de premierul Ciucă susțin necesitatea unui număr mai mare de recruți în armată. Serviciul militar obligatoriu ar contribui la creșterea efectivelor militare, asigurând astfel o forță mai puternică și mai bine pregătită. În plus, ar putea fi văzută ca o măsură de consolidare a capacității de apărare a României în fața unor eventuale amenințări la adresa securității naționale.

Premierul acuză Rusia

Premierul Nicolae Ciucăa subliniat necesitatea unei prezențe întărite a NATO în regiune, acuzând Rusia că se folosește de războiul din Ucraina cu scopul de a restricționa survolul în estul României, dar și traficul mariti m. În acest context, reintroducerea serviciului militar obligatoriu ar putea fi considerată o măsură de securitate și protecție pentru țară.Cu atât mai mult, Nicolae Ciucă a subliniat necesitatea consolidării legăturilor cu NATO și a unei prezențe mai puternice a alianței în regiune. O astfel de abordare ar contribui la întărirea securității în zonă și ar trimite un mesaj clar de solidaritate și sprijin reciproc între membrii NATO.

Dacă ți-a plăcut articolul, nu uita să îl DISTRIBUI și pentru PRIETENII tăi!
Tine-ti familia si prietenii informati!

România are nevoie de o presă neaservită politic şi integră, care să-i asigure viitorul. Vă invităm să ne sprijiniţi prin donaţii: PaypalDacă v-a plăcut acest articol, vă invităm să vă alăturaţi, cu un Like, comunităţii de cititori de pe pagina noastră de Facebook.
\x\vb

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *