Prostia

Haideti sa oprim "Prostia" printr-un Share

Diverse

Durere fără margini în familia diaconului Sabin Preda. Soția sa a murit după o luptă grea cu cancerul: ”Să ne rugăm pentru odihna sufletului ei!”
Diaconul Sabin Preda trece prin momente cumplite, după ce soția sa, Liliana Elena, a pierdut lupta cu cancerul și s-a mutat la cele veșnice, lăsând în urmă doi copii.

Durere fără margini în familia diaconului Sabin Preda. Liliana Elena Preda se lupta de foarte mult timp cu un cancer care a avansat destul repede astfel încât medicii nu i-au mai dat foarte multe șanse de supraviețuire.

Durere fără margini în familia diaconului Sabin Preda

Apropiații familiei diaconului Sabin Preda spun că acesta urma să își ducă soția în străinătate, la tratament. Însă, din păcate, boala cruntă a învins-o pe Liliana care a murit sâmbătă seară, lăsând în urmă două fetițe și un soț împietrit de durere.


Vestea trecerii la cele veșnice a Lilianei Preda a fost făcută pe o rețea de socializare de către membrii Grupul psaltic Nectarie Protopsaltul, a cărui dirijor este părintele diacon, Sabin Preda.

”Astă seară, în timpul Vecerniei praznicului Sfinților Împărați, Liliana-Elena, soția părintelui diacon Sabin Preda, s-a mutat la ceruri.

Să ne rugăm pentru odihna sufletului ei! Veșnică pomenirea ei!”, au scris membrii grupului psaltic Nectarie Protopsaltul, pe Facebook.

Moartea Lilianei Elena Preda a căzut ca un trăsnet peste rudele și prietenii cărora nu le vine să creadă că soția diaconului Sabin Preda nu mai este. Pe rețelele de socializare curg mesaje de condoleanțe din partea celor care au cunoscut-o și apreciat-o.”Dumnezeu să o odihnească în pace, alături de toți cei drepți! Multă putere Părintelui profesor și celor două Minuni! Maica Domnului să vă fie sprijin, clipă de clipă! Nu pot să cred! Dumnezeu să te odihnească în pace, Lili!

Ce durere! Îmi pare tare rău! Bunul Dumnezeu să o ducă pe aripile Lui în Iubire, iar pe cei rămași să ii întărească… Dumnezeu să o ierte și sa o odihnească!

Maica Domnului să le fie ocrotitoare celor 2 fetite ramase orfane de mamă! Dumnezeu să-l întărească și pe părintele profesor!”, au scris prietenii și apropiații familiei diaconului Sabin Preda pe Facebook.

La scurt timp după trecerea în neființă a Lilianei Preda, jurnalista Adriana Ene a postat un mesaj emoționant pe rețelele de socializare.”A plecat și aș vrea doar să nu fie adevărat, să fie aici, așa cum era mereu, veselă, iubitoare, optimistă, prezentă, implicată, vie, atât de vie…

Dumnezeu să-i dăruiască pacea și liniștea nesuferinței pe care a îndurat-o atât de neașteptat…

De ziua ta, Lili cea dragă și frumoasă, sper să petreci într-o lume mai bună, fără durere”, a scris Adriana Ene pe Facebook.Dacă ți-a plăcut articolul, nu uita să îl DISTRIBUI și pentru PRIETENII tăi!
Tine-ti familia si prietenii informati!

România are nevoie de o presă neaservită politic şi integră, care să-i asigure viitorul. Vă invităm să ne sprijiniţi prin donaţii: PaypalDacă v-a plăcut acest articol, vă invităm să vă alăturaţi, cu un Like, comunităţii de cititori de pe pagina noastră de Facebook.
\x\vb

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *