Prostia

Haideti sa oprim "Prostia" printr-un Share

Diverse

Câștigător Survivor România 2023. Cine va câștigat marele premiu de 100.000 de euro
Câștigător Survivor România 2023. Toți fanii show-ului de la Pro Tv așteaptă cu nerăbdare să afle cine a câștigat marele premiu de 100.000 de euro.

Câștigător Survivor România 2023. Marea finală Survivor România 2023 are loc miercuri, 24 mai. Astfel, mâine seară vom afla cine este câștigătorul Survivor România 2023, care va pleca acasă cu premiul de 100.000 de euro.

Câștigător Survivor România 2023

Survivor România 2023 a fost unul cu adevărat încărcat de emoții. Au existat numeroase conflicte de-a lungul celor aproape șase luni din Republica Dominicană. Fanii au avut și ei lucruri de reproșat, concurenții au fost puși în dificultate, însă acum, finalul bate la ușă.


Trei concurenți ajung în marea finală, iar unul singur va fi câștigător Survivor România. Pe traseu îi vom vedea pe Dan Ursa, care de altfel va câștiga colanul de imunitate în ediția de marți, 23 mai. El reușește practic să își asigure de unul singur locul în marea finală.

Alături de el îi vom mai vedea astăzi și pe Carmen Grebenișan, pe Andrei Krișan, dar și pe Alexandra Ciomag. Dacă pentru Dan Ursa lucrurile sunt sigure, nu același lucru îl putem spune și despre ceilalți concurenți.

Aceștia stau la mâna publicului, astfel că cei de acasă decid cine va merge sau nu în marea finală a show-ului de la Pro Tv. Oricum ar fi, scenariile sunt împărțite când vine vorba de marele câștigător Survivor România 2023.

Dacă ar fi să ne uităm la cotele de pariuri, doi concurenți erau la egalitate săptămâna trecută. Este vorba despre Carmen Grebenișan și Dan Ursa, care aveau o cotă de 4,00, conform informațiilor obținute de FANATIK.Pe cine miza Alin Chirilă

Mai departe, pe locul următor se afla Andrei Krișan săptămâna trecută, cu o cotă de 5,00. Și Alexandra Ciomag avea o cotă de 12,00. De cealaltă parte, Alexandra Porkolab avea o cotă de 10,00, însă având în vedere eliminarea sa, cel mai probabil mulți contează acum pe Dan Ursa și Carmen.

Cine va fi marele câștigător Survivor România 2023? Dilemele sunt mari, iar timpul se scurge. Dacă stăm să ne uităm la declarațiile făcute de-a lungul timpului de foști concurenți și nu numai, Carmen Grebenișan ar avea cele mai mari șanse.Chiar Alin Chirilă, care de altfel a fost cel mai eficient concurent de la Survivor România 2023 făcea câteva dezvăluiri în acest sens. Acesta și-ar fi dorit ca Ștefania Stănilă să câștige show-ul de la Pro Tv.

Pe de altă parte, el dezvăluia că cel mai probabil Carmen Grebenișan va reuși să atragă cele mai multe voturi din partea publicului. ”Cred că va fi o finală a fetelor. Am văzut că Ștefania a scăzut în ultima perioadă. O susțin pe Ștefania Stănilă să câștige, dar cred că va câștiga Carmen Grebenișan”, spunea fostul Războinic în urmă cu ceva timp. Din păcate însă, Ștefania avea și ea să fie eliminată ulterior.Dacă ți-a plăcut articolul, nu uita să îl DISTRIBUI și pentru PRIETENII tăi!
Tine-ti familia si prietenii informati!

România are nevoie de o presă neaservită politic şi integră, care să-i asigure viitorul. Vă invităm să ne sprijiniţi prin donaţii: PaypalDacă v-a plăcut acest articol, vă invităm să vă alăturaţi, cu un Like, comunităţii de cititori de pe pagina noastră de Facebook.
\x\vb

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *