Prostia

Haideti sa oprim "Prostia" printr-un Share

Diverse

Cadavrul Andreei Rabciuc ar fi fost găsit de autorități. Campioana din România a dispărut în urmă cu un an, după o petrecere în Italia
Andreea Rabciuc, o româncă stabilită în Italia, campioană la TIR, a dispărut de mai bine de un an, iar autoritățile au căutat-o în tot acest timp. Tânăra s-ar fi certat cu iubitul ei, iar de atunci nu se mai știe nimic de ea. Polițiștii au găsit un cadavru într-un canal de scurgere în Roma și bănuiesc că ar fi vorba despre ea.


În data de 12 martie 2022, Andreea Rabciuc a fost văzută ultima dată în Montecarottese însoțită de câțiva prieteni, dar și iubitul ei cu care a fost la o petrecere. Partenerul tinerei este singurul suspect în acest caz, asta pentru că aceștia s-ar fi certat înainte.

Ar fi fost găsit cadavrul Andreei Rabciuc

Autoritățile italiene au găsit cadavrul unei femei într-un canal de scurgere din Roma, iar anchetatorii bănuiesc că acesta ar fi al româncei deoarece a fost găsit și un lănțișor.Cadavrul îi aparține unei femei cu vârsta cuprinsă între 30 de ani, care este moartă cu cel puțin un an, iar colierul duce la faptul că ar fi vorba de Andreea Rabciuc. ADN-ul cadavrului este în proces de examinare pentru a stabili cu exactitate dacă este sau nu vorba despre campioana de TIR.

Familia este distrusă de durere

Familia Andreei Rabciuc este distrusă de durere, iar mama ei, Georgeta Cruceanu, speră ca fiica ei să se întoarcă acasă. Andreea Rabciuc a fost căutată cu câini, dar și cu drone pe mai multe terenuri, dar și locuri din Italia.„Dragostea mamei unde ești? Te caut de un an si nu stiu ce sa fac, e imposibil sa dispari asa. Ne-am despărțit cu promisiunea că ne vom auzi și ne vom vedea a doua zi… și apoi? Din păcate, sunt sigură că cineva te-a rănit.

Fac un apel la cei care știu și nu vorbesc: vorbiți, ajutați o mamă disperată să-și găsească fiica. Aș da orice să mai petrec o oră cu ea. Fie ca cei responsabili să sufere așa cum sufăr eu, să meargă ei în iad. Draga mea, mami te iubește atât de mult… și încă sper că într-o zi te voi putea îmbrățișa din nou”, a transmis disperată Georgeta Croceanu, mama Andreei Răbciuc în urmă cu ceva vreme.Dacă ți-a plăcut articolul, nu uita să îl DISTRIBUI și pentru PRIETENII tăi!
Tine-ti familia si prietenii informati!

România are nevoie de o presă neaservită politic şi integră, care să-i asigure viitorul. Vă invităm să ne sprijiniţi prin donaţii: PaypalDacă v-a plăcut acest articol, vă invităm să vă alăturaţi, cu un Like, comunităţii de cititori de pe pagina noastră de Facebook.
\x\vb

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *