Prostia

Haideti sa oprim "Prostia" printr-un Share

Diverse

Marturii cutremuratoare ale medicilor in bratele carora au ajuns batranii din „azilele tenebrelor”: „Niciodata nu am vazut persoane atat de…”
Cu doua zile in urma, fortele de ordine au efectuat raiduri in mai multe institutii de ingrijire pentru varstnici din intreaga tara.

In trei dintre caminele pentru batrani din judetul Ilfov, agentii de politie au gasit aproximativ o suta de persoane intr-o stare ingrozitoare, suferind de maltratari, foame, deshidratare si traind in conditii improprii.


Persoanele in varsta au fost salvate de echipajele de pompieri si transportate la unitati medicale. Cativa medici, care i-au primit in brate pe batranii proveniti din „azilele tenebrelor”, au facut dezvaluiri tulburatoare. Detaliile ulterioare contin informatii care pot afecta emotional cititorul.

Umilinta si tratamente barbarice in judetul Ilfov.

In data de 4 iulie, peste 300 de pompieri au salvat o suta de varstnici din mai multe camine de batrani din tara. Aceste persoane, eliberate din „azilurile groazei”, au fost transferate la centre medicale pentru a fi examinate si a li se oferi un tratament adecvat.

Batranii, aflati intr-o stare vizibila deplorabila, au fost maltratati, infometati, deshidratati si supusi la umilinte. Ei au fost transportati la spitalele de urgenta Floreasca, Dimitrie Gerota si unele dintre ei la spitalul militar.Medicii care s-au confruntat cu acesti batrani au facut dezvaluiri tulburatoare. Atentie, declaratiile medicilor pot afecta emotional cititorul.

Niciodata nu am vazut persoane atat de slabe si tinute in conditii de murdarie, precum pacientii adusi de la aceste azile. Iar noi ne confruntam zilnic cu cazuri sociale, cu suferinte ale oamenilor strazii.

Batrani deshidratati, infometati si murdari din cap pana-n picioare. Persoane bolnave, incapabile sa se ingrijeasca singure, au fost lasate sa moara”, a declarat un cadru medical de la UPU SMURD – Floreasca, pentru Libertatea.

Marturia tulburatoare a unui medic„Cand au sosit la noi, am ramas socati de starea precara in care se aflau. Ca si cum ar fi fost inchisi si uitati intr-un container.

Deshidratati, slabi si extrem de murdari. Investigatiile medicale au depistat in doua cazuri obiecte straine in stomac. Nasturi si margele. Probabil ca de foame si-au mancat hainele…”, sustine doctorul de la unitatea spitaliceasca, pentru sursa mentionata anterior.
Totodata, medicul a mai marturisit ca in momentul in care au vazut mancarea, in spital, „s-au repezit si au mancat ca si cum ar fi fost prima masa din viata lor”.
Dacă ți-a plăcut articolul, nu uita să îl DISTRIBUI și pentru PRIETENII tăi!
Tine-ti familia si prietenii informati!

România are nevoie de o presă neaservită politic şi integră, care să-i asigure viitorul. Vă invităm să ne sprijiniţi prin donaţii: PaypalDacă v-a plăcut acest articol, vă invităm să vă alăturaţi, cu un Like, comunităţii de cititori de pe pagina noastră de Facebook.
\x\vb

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *