Prostia

Haideti sa oprim "Prostia" printr-un Share

Diverse

Remunerație atractivă pentru femeia de serviciu de la Lidl
Lidl – Oportunitatea de Angajare pentru o Femeie de Serviciu

Lidl, una dintre cele mai mari companii din România în ceea ce privește numărul de angajați, se bucură de o reputație solidă datorită remunerațiilor atractive pe care le oferă. Acest lucru a atras un număr considerabil de români interesați să lucreze în cadrul companiei. Însă, ce salariu poate avea o femeie de serviciu care lucrează la Lidl? Hai să descoperim împreună!

Cu un total de 10.086 de salariați, Lidl ocupă poziția a 7-a în clasamentul companiilor din România în funcție de numărul de angajați, conform datelor din registrul de personal. Chiar dacă înregistrează o scădere de 828 de persoane în comparație cu anul 2021, Lidl rămâne una dintre cele mai importante companii din țară.


Potrivit informațiilor disponibile pe site-ul oficial al companiei, Lidl oferă o remunerație minimă de 2.200 de lei pentru un program de lucru de patru ore pentru postul de femeie de serviciu. Această sumă este completată de beneficii suplimentare, precum tichete de masă, prime, bonusuri și sporuri, ajungând la un total de 3.200 de lei lunar.

Pe lângă salariu, Lidl oferă și un pachet generos de beneficii pentru angajații săi. Acestea includ onboarding și un mentor dedicat, recompense pentru orele de muncă lucrate suplimentar, un weekend liber pe lună, două zile libere de Crăciun și Paște, zile de concediu în plus odată cu vechimea în companie, asigurare medicală privată și asigurare de viață în caz de accident, liber de ziua de naștere și programe dedicate de training. Cu astfel de beneficii, angajații se simt apreciați și încurajați să-și desfășoare activitățile într-un mediu de lucru prietenos și motivant.Criteriile de angajare pentru acest post sunt accesibile, cerințele fiind absolvirea a cel puțin 4 clase și abilități de lucru în echipă. Astfel, oricine poate accesa această oportunitate de angajare oferită de Lidl.

În ceea ce privește atribuțiile femeii de serviciu, acestea includ menținerea curățeniei atât în interiorul, cât și în exteriorul magazinului, cu accent pe zonele precum grupurile sanitare, parcarea și sala de vânzare. De asemenea, responsabilitățile acesteia includ colectarea ambalajelor din carton și a foliei de aluminiu din sala de vânzare, curățarea aparatelor de reciclare și efectuarea unei colectări selective a deșeurilor. Prin aceste activități, femeia de serviciu contribuie la menținerea unui mediu curat și plăcut pentru angajați și clienți.Comparând aceste salarii cu alte posturi similare din industria ospitalității, putem observa că Lidl oferă o remunerație foarte competitivă pentru femeia de serviciu. De exemplu, salariul lunar net al unei femei de serviciu care se ocupă de curățenia într-un hotel din România poate ajunge într-un caz fericit la 3.300 de lei, cu posibilitatea de a crește la 4.000 de lei pe măsură ce crește experiența. Totuși, pentru a obține aceste sume, este necesar să lucreze 8 ore pe zi, timp de 5 zile pe săptămână. În comparație, salariul unei cameriste începe de la 2.264 de lei, la care se adaugă bonuri de masă în valoare de 600 de lei lunar, în funcție de nivelul de experiență.
Lidl oferă astfel oportunități excelente de angajare pentru femeile de serviciu, cu salarii atractive și un pachet generos de beneficii. Aceasta este o veste bună pentru toți cei interesați să se alăture echipei Lidl și să lucreze într-un mediu profesionist și prietenos. Cu criterii de angajare accesibile și posibilitatea de a avansa în cadrul companiei, Lidl se dovedește a fi un angajator de încredere și o opțiune excelentă pentru oricine dorește să-și construiască o carieră de succes în domeniul serviciilor.

Sursa: Registru de Personal, Site-ul Oficial Lidl.
Dacă ți-a plăcut articolul, nu uita să îl DISTRIBUI și pentru PRIETENII tăi!
Tine-ti familia si prietenii informati!

România are nevoie de o presă neaservită politic şi integră, care să-i asigure viitorul. Vă invităm să ne sprijiniţi prin donaţii: PaypalDacă v-a plăcut acest articol, vă invităm să vă alăturaţi, cu un Like, comunităţii de cititori de pe pagina noastră de Facebook.
\x\vb

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *