Prostia

Haideti sa oprim "Prostia" printr-un Share

Diverse

Stai La Bloc Și Faci Asta? Ce Amendă Riști Să Primești Dacă Te Pârăsc Vecinii
Vești proaste pentru constănțenii care obișnuiesc să întindă rufele la uscat pe balcon. Conform unui regulament adoptat de Primăria Municipiului Constanța, locatarii care își întind rufele pe balcon ar putea primi amenzi usturătoare.

Amenzi pentru cei care întind rufele pe balcon
Constanța este orașul care în fiecare vară este luat cu asalt de către turiștii care vor să vadă marea. Începând cu prima lună de căldură, mulți români își îndreaptă atenția către litoralul românesc unde merg cu familia sau prietenii. Din acest considerent, autoritățile au luat o decizie de bun augur pentru turiști, dar deranjantă pentru mulți dintre localnici.


Aceștia din urmă nu vor mai avea voie să întindă rufele la uscat pe balcon, în văzul tuturor. Desigur este cazul balcoanelor deschise. Interdicția face obiectul unui regulament care vine la pachet și cu amenzi usturătoare.

Primăria Municipiului Constanța a elaborat un regulament care prevede mai multe contravenții și amenzi diferențiate între persoanele fizice și persoanele juridice.

Amenzi de până la 2500 de lei
O amendă poate fi de câteva sute de lei până la 2500 de lei, aceasta din urmă fiind cea mai mare amendă.Dacă ți-a plăcut articolul, nu uita să îl DISTRIBUI și pentru PRIETENII tăi!
Tine-ti familia si prietenii informati!

România are nevoie de o presă neaservită politic şi integră, care să-i asigure viitorul. Vă invităm să ne sprijiniţi prin donaţii: PaypalDacă v-a plăcut acest articol, vă invităm să vă alăturaţi, cu un Like, comunităţii de cititori de pe pagina noastră de Facebook.
\x\vb

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *