Prostia

Haideti sa oprim "Prostia" printr-un Share

Diverse

Rona Hartner are, din nou, cancer. “Am cancer în faza patru, deja este cu metastaze”
Rona Hartner are, din nou, cancer. “Am cancer în faza patru, deja este cu metastaze”
Cunoscuta cântăreață și artistă Rona Hartner a primit un diagnostic crunt din partea medicilor. Din păcate, artista a aflat că boala de care a suferit în urmă cu câțiva ani a recidivat.

În prezent, cântăreața a fost diagnosticată cu cancer în stadiul patru, cu metastaze.


Rona Hartner are, din nou, cancer

Din cauza bolii de care suferă Rotna se confruntă cu o stare de oboseală accentuată în permanență.„A apărut un cancer în faza patru, din nou, pe fond de stres sigur și mă lupt cu el. Acum aștept rezultatele de la biopsie și o să fac ce am de făcut. Nu simt nimic fizic, în sensul că este obositor să ai un cancer în corp, deci da am o stare de oboseală permanentă.

Am un suflu foarte scurt și nu prea reușesc să respir destul de bine ca să pot să cânt la capacitate.

Dar o să încerc, dacă văd că nu o să mă descurc, o să anulez spectacolele pe o perioadă și le reiau după ce îmi revin”, a declarat artista.Cântăreața a precizat că este foarte posibil să-și anuleze toate spectacolele care erau programate în perioada următoare.

Cum a reușit să descopere cumplita boală?

Rona Hartner a spus că în momentul în care a început să se simtă rău, a căutat ajutor de specialitate în Franța, dar nici un medic nu a reușit să îi dea un diagnostic clar. Astfel că a venit în România, iar în urma unor investigații realizate de un medic pneumolog a aflat că are cancer.
„Practic de două luni tușeam continuu. Am fost să văd foarte mulți doctori în Franța, care nu mi-au găsit niciun diagnostic. Și atunci m-am dus în România la un pneumolog român, foarte bun. Care m-a auzit o singură dată tușind. Și m-a trimis imediat la radiografie. Mi-a zis că s-a găsit o pneumonie atipică. Și mi-a zis doctora că după părerea ei, este ceva mult mai grav”, a declarat cântăreața.

Rona Hartner este convinsă că va învinge din nou boala

Atunci când a aflat că are din nou cancer, aceasta a început să plângă, dar este încrezătoare că Dumnezeu o va ajuta din nou.Rona Hartner este convinsă că va învinge din nou boala

Atunci când a aflat că are din nou cancer, aceasta a început să plângă, dar este încrezătoare că Dumnezeu o va ajuta din nou.
Artista Rona Hartner a declarat că:

„M-am dus în Franța și am început să fac niște investigații și pe 12 iulie mi-a picat diagnosticul, pentru că cine caută, găsește. Diagnosticul spunea pur și simplu că am cancer în faza patru, deja este cu metastaze. Recunosc că pe moment am plâns, pentru că nu m-am așteptat la asta. A fost un șoc. Dar mi-am dat seama că Dumnezeu mă iubește și că dacă această boală a ajuns la mine iarăși este pentru că prima dată nu a fost tratată bine. Pentru că a fost și oricum e altă boală. (…) M-am epuizat anul ăsta mult prea mult”.


Dacă ți-a plăcut articolul, nu uita să îl DISTRIBUI și pentru PRIETENII tăi!
Tine-ti familia si prietenii informati!

România are nevoie de o presă neaservită politic şi integră, care să-i asigure viitorul. Vă invităm să ne sprijiniţi prin donaţii: PaypalDacă v-a plăcut acest articol, vă invităm să vă alăturaţi, cu un Like, comunităţii de cititori de pe pagina noastră de Facebook.
\x\vb

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *