Prostia

Haideti sa oprim "Prostia" printr-un Share

Diverse

Soţ şi soţie, morţi la câteva ore distanţă, după ce au pierdut lupta împotriva cancerului. Erau internaţi în acelaşi spital: ”Definiția sufletelor pereche”
Parteneri de-o viaţă, s-au stins în aceeaşi zi, după lupta cu o boală necruţătoare. Soţul şi soţia din Dakota de Sud erau căsătoriţi de 25 de ani. Aceştia au murit de cancer în decurs de 10 ore, cu două zile înainte de Crăciun, lăsându-și cei trei copii tulburați.

Steve Hawkins, în vârstă de 58 de ani, și Wendy Hawkins, în vârstă de 52 de ani, au murit de diferite tipuri de cancer în același spital din Yankton, vineri, la 10 ore unul de celălalt, au spus membrii familiei. Steve se lupta cu cancerul de cinci ani, în timp ce Wendy a murit după o boală mai scurtă. Rămâne neclar ce tip de cancer avea fiecare dintre ei, conform Daily Mail.


Cei trei copii sunt tulburaţi de pierdea subită

Cuplul a avut trei copii care au rămas zguduiți după pierderea ambilor părinți, cu doar două zile înainte de Crăciun. ”A fost o experiență tragică”, a scris fiul lor Trenton Hawkins. ”Au fost părinți minunați și au avut foarte multă grijă de familia [lor]”, a mai adăugat.Sora lui Steve, Kathy Hawkins-LaFollette, a scris într-o postare pe Facebook că Steve și Wendy sunt ”adevărata definiție a sufletelor pereche”. ”Pentru ca copiii lor să-i piardă la o vârstă atât de fragedă. Nici nu îmi pot imagina”, a specificat ea.

Soţ şi soţie, morţi la câteva ore distanţă, după ce au pierdut lupta împotriva cancerului. Erau internaţi în acelaşi spital: ”Definiția sufletelor pereche”

O slujbă comemorativă comună pentru Steve și Wendy va avea loc la Biserica Catolică Sacred Heart din Yankton în primăvara anului 2023. O dată specifică nu a fost încă stabilită. Între timp, atât rudele, cât şi prietenii au organizat o strângere de fonduri pentru a acoperi cheltuielile de înmormântare.Sufletele pereche nu se despart, ele pleacă împreună în Ceruri! După 67 de ani de căsnicie, doi bătrânei stau în același salon de spital și se țin de mână, în așteptarea sfârșitului!

Povestea lor de iubire începe ca-n povești. S-au întâlnit în adolescență, pe vremea când nicio grijă nu le brăzda chipul. Aveam 15 și 17 ani și parcă era scris în stele să rămână împreună.

Beatrice și Bert Whitehead au adunat 67 de primăveri împreună. La bine și la greu, și-au dat mâna și au mers prin ploi și furtuni, nu doar prin clipe frumoase.
Și-au scris povestea de iubire așa cum unii nici nu visează.
Patru copii și o droaie de nepoți și strănepoți, ce îți poți dori mai mult?

Viața trece repede când ai alături sufletul pereche și, într-o zi, Beatrice a primit vestea că are cancer osos.

Internată într-un spital din Anglia, femeia nu a mai putut suporta durerosul tratament. Obosise.

Sufletele pereche nu se despart și trăiesc unul prin celălalt.

Bert s-a îmbolnăvit și el, la 90 de ani. L-au internat la alt spital. Îi era tot mai greu să meargă în scaun cu rotile să își vadă iubita soție. Și atunci s-a dispus ca cei doi să fie duși în același spital și în același salon.Bert i-a stat alături femeii și s-au ținut de mână, ca în adolescență, fiindcă aveau să trăiască ultimele clipe împreună.

Undeva, prin Ceruri, își vor da din nou mâna. Și vor fi iar tineri și frumoși și vor merge braț la braț. Pentru eternitate.


Dacă ți-a plăcut articolul, nu uita să îl DISTRIBUI și pentru PRIETENII tăi!
Tine-ti familia si prietenii informati!

România are nevoie de o presă neaservită politic şi integră, care să-i asigure viitorul. Vă invităm să ne sprijiniţi prin donaţii: PaypalDacă v-a plăcut acest articol, vă invităm să vă alăturaţi, cu un Like, comunităţii de cititori de pe pagina noastră de Facebook.
\x\vb

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *