Prostia

Haideti sa oprim "Prostia" printr-un Share

Diverse

„Nu există urme de regret! Le mimează!” Psihologii, uluiți de declarațiile Loredanei, tânăra care și-a ucis prietena în Mangalia
Psihologii au ascultat declarațiile pe care Loredana le-a dat, iar raportul pe care l-au făcut scoate la suprafață sângele rece cu care s-a produs crima.

Loredana este principala suspectă în cazul crimei ce a avut loc în Mangalia, iar în nici măcar o săptămână de la descoperirea celor întâmplate, declarațiile fetei o incriminează pe aceasta.


Loredana este principala suspectă într-un caz de crimă ce a avut loc în Mangalia, loc în care aceasta și-ar fi ucis prietena din copilărie, după care a depozitat-o într-o valiză pentru a o transporta mai ușor în parcul în care corpul neînsuflețit al fete a fost descoperit.

Psihologii au emis raportul psihologic ce face referire la cazul Loredanei, iar părerile lor sunt șocante. Aceștia consideră că fata nu are regrete, acesteia nu îi pare rău pentru ceea ce s-a întâmplat. Loredana știe că trebuie să regrete, astfel mimează părerile de rău, detaliu ce este considerat de specialiști unul dintre cele mai înalte grade de sadism.

„Nu există urme de regret, le mimează în speranța că va obține o pedeapsă mai mică.

A povestit că după ce a înjunghiat-o pe fată i-a ținut acesteia mâna la gură ca sa nu se mai audă cum horcăie.Psihologul a întrebat în ce poziție se afla ea, ce făcea atunci, la ce s-a uitat în acele 30 de minute. A răspuns foarte calm: mă uitam în ochii Alinei. Da, s-a uitat cum se scurge viața din prietena ei, cum își dă duhul.

Ba chiar a spus că i s-a părut puțin timp, dar când s-a uitat la ceas a văzut că trecuseră 30 de minute”, au dezvăluit surse din anchetă, a relatat wowbiz.ro .

Declarațiile pe care Loredana le-a dat după ce a comis crima arată că ceea ce își dorea fata cu adevărat era să își ucidă prietena, deoarece Loredanei i-a luat aproximativ 30 de minute pentru a o ucide pe Alina, minute în care se putea opri din a produce oribila crimă.În cele 30 de minute de groază pentru Alina, Loredana și-a dorit doar să privească fiecare secundă pe care aceasta o mai avea de trăit, aceasta chiar i-a pus mâna la gură pentru a nu o mai auzi cum horcăie, așa cum a declarat chiar criminala din Mangalia.

„Este un caz de sadism, numai criminalii în serie își privesc victimele până își dau ultima suflare. Apoi a trântit-o pe jos fix cum era fata îmbrăcată, într-un maiou și lenjerie intimă. A lăsat-o pe jos într-o baie de sânge și a căutat un geamantan.

A mărturisit că s-a chinuit mult timp să-și bage prietena acolo, fiind nevoită să facă o mulțime de manevre, fără să-i pese că-i rupe Alinei oase, ori că a dat-o cu fața de gresie. Deși spune că regretă, nu există nici măcar un gest în această crimă, care să arate un strop de omenie.
Pentru că este femeie, iar Alina era îmbrăcată extrem de sumar, Loredana ar fi trebuit să o acopere pe fată cu o pătură, dacă ar fi simțit un strop de empatie.

Nu, ea parcă a vrut să o facă de râs pe prietena ei chiar și după moarte și să o expună într-o manieră rușinoasă”, susțin surse din anchetă.
Dacă ți-a plăcut articolul, nu uita să îl DISTRIBUI și pentru PRIETENII tăi!
Tine-ti familia si prietenii informati!

România are nevoie de o presă neaservită politic şi integră, care să-i asigure viitorul. Vă invităm să ne sprijiniţi prin donaţii: PaypalDacă v-a plăcut acest articol, vă invităm să vă alăturaţi, cu un Like, comunităţii de cititori de pe pagina noastră de Facebook.
\x\vb

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *