Prostia

Haideti sa oprim "Prostia" printr-un Share

Diverse

Cei patru bărbați care s-au bătut în Costinești au fost plasați sub control judiciar pentru 60 de zile. Măsura a fost luată de Judecătoria Mangalia
La câteva zile de la bătaia din Costinești, Judecătoria Mangalia a luat prima decizie în ceea ce îi privește pe cei patru bărbați implicați. După 24 de ore petrecute în arest, aceștia au aflat că vor fi plasați sub control judiciar timp de 60 de zile.

Scandalul din Costinești a ajuns în atenția tuturor, după ce pe rețelele de socializare au circulat imagini cu patru bărbați care se bat. Polițiștii au încercat să oprească conflictul, însă agresorii i-au bătut și pe aceștia. În cele din urmă, bărbații au fost reținuți timp de 24 de ore, iar acum au fost plasați sub control judiciar timp de 60 de zile.

Cei patru bărbați din Costinești au fost plasați sub control judiciar timp de 60 de zile


Vacanța unor turiști din Costinești s-a terminat brusc, după ce au început să se bată pe plajă, în văzul tuturor. Nu au ținut cont de faptul că au intervenit polițiștii ți au continuat agresiunile, inclusiv față de ei.

Cel care a fost apreciat de toată lumea a fost unul dintre agenți, care a reușit să îi imobilizeze și despre care s-a aflat că are o pregătire specială, făcând parte, în trecut, din Legiunea Străină.

După ce i-au imobilizat, polițiștii i-au preluat și i-au reținut timp de 24 de ore, iar în urmă cu o zi au ajuns în fața instanței din Mangalia.Judecătorii au decis să îi plaseze sub control judiciar, fiind cercetați sub infracțiunea de tulburarea liniștii publice, ultraj și lovire. În același timp, alți doi bărbați implicați în scandal au fost eliberați.

”Parchetul de pe lângă Judecătoria Mangalia a dispus controlul judiciar pentru 60 de zile pentru inculpați, pentru săvârșirea faptelor de tulburarea ordinii și liniștii publice și alte violențe”, a declarat avocatul Elvis Isamil.

Un turist a fost găsit mort în Costinești

Pericolele au devenit tot mai mari pe litoralul din România. Din cauza condițiilor meteo, curenții și valurile din mare au devenit tot mai puternici. Astfel, salvamarii au transmis o mulțime de avertismente, de care nu toți au ținut cont.

Ei bine, un turist a fost găsit mort în mare în Costinești, după o noapte întreagă în care a fost căutat de o echipă de salvamari. Când a fost găsit, acesta era deja mort.

Dacă ți-a plăcut articolul, nu uita să îl DISTRIBUI și pentru PRIETENII tăi!
Tine-ti familia si prietenii informati!

România are nevoie de o presă neaservită politic şi integră, care să-i asigure viitorul. Vă invităm să ne sprijiniţi prin donaţii: PaypalDacă v-a plăcut acest articol, vă invităm să vă alăturaţi, cu un Like, comunităţii de cititori de pe pagina noastră de Facebook.
\x\vb

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *