Prostia

Haideti sa oprim "Prostia" printr-un Share

Diverse

Are Doar 40 De Ani, Dar A Născut Până Acum 21 De Copii. Povestea Familiei Ei A Șocat O Lume Întreagă
O femeie de 43 de ani se poate lăuda cu un record pe care nu toată lumea l-ar numi o performanță. Femeia are cea mai

numeroasă familie din Marea Britanie, primul copil venind pe lume când aceasta avea numai 13 ani.


O femeie de 43 de ani se poate lăuda cu un record pe care nu toată lumea l-ar numi o performanță.

Femeia are cea mai numeroasă familie din Marea Britanie, primul copil venind pe lume când aceasta avea numai 13 ani.Sue Radford a șocat o lume întreagă atunci când a apărut în platoul unei emisiuni, împreună cu cei 20 de copii ai ei.

Și nu a fost o simplă apariție. Imediat după emisiune, femeia a intrat într-un travaliu de numai 12 minute și a adus pe lume cel de-al 21-lea copil al ei.

Însă, mulți privitori au fost și mai șocați de dezvăluirea femeii, care a recunoscut că a rămas gravidă la 13 ani, pe vremea când actualul soț avea 18 ani.„Sunt copii minunați, dar nu pot să nu mă simt puțin ciudat în legătură cu faptul că el a lăsat o fată de 13 ani gravidă, când avea 18 ani.

Nu pot să trec peste faptul că cineva de 18 ani a lăsat gravidă o fată de 13! Adică, asta e o infracțiune!”, au notat câțiva internauți.

Sue a rămas gravidă în 1989, împreună cu Noel Radford, cu primul ei copil, un băiețel pe nume Chris. Patru ani mai târziu, a urmat al doilea copil:
Sophie. Doar un an mai târziu a venit și Chloe. De atunci, a continuat să „curgă” cu copii.

Familia locuiește într-o casă cu zece dormitoare, pe care au cumpărat-o în 2004. În fiecare zi, consumă 8.5 litri de lapte, trei litri de suc și consumă trei cutii de cereale. Fiecare vizită la supermarket costă 250 de lire sterline, pe săptămână. Până și dubița lor cu 15 locuri a devenit neîncăpătoare. scrie spynews.ro
Dacă ți-a plăcut articolul, nu uita să îl DISTRIBUI și pentru PRIETENII tăi!
Tine-ti familia si prietenii informati!

România are nevoie de o presă neaservită politic şi integră, care să-i asigure viitorul. Vă invităm să ne sprijiniţi prin donaţii: PaypalDacă v-a plăcut acest articol, vă invităm să vă alăturaţi, cu un Like, comunităţii de cititori de pe pagina noastră de Facebook.
\x\vb

One thought on “Are Doar 40 De Ani, Dar A Născut Până Acum 21 De Copii. Povestea Familiei Ei A Șocat O Lume Întreagă

  • Frumos raspunsul dat de Sue Radford la intrebarile dificile puse in emisiune: sa aiba o familie asa de numeroasa si tanara pe una singura e un act de curaj. Complimentele nu se termina aici. Aceasta poveste de succes mai include si inceperea unei afaceri, crescutul unui camin primitor pentru membrii familiei si faptul ca cei 21 de copii se simt protejati si fericiti. Acesta este un exemplu deja clasic pentru generatiile urmatoare si un exemplu pentru cat de puternice si resursele si dedicatia unei mame.

    Reply

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *