Prostia

Haideti sa oprim "Prostia" printr-un Share

Diverse

Ajutor pentru pensionari din octombrie 2023! Banii se acordă prin casele de pensii
Începând cu luna octombrie a acestui an, pensionarii vor primi bani în plus. Sumele vor ajunge la seniori prin casele de pensii.

Luna octombrie aduce vești bune în casele pensionarilor. Aceștia vor primi bani în plus la pensie datorită unei Ordonanțe de Urgență nr. 168 din 8 decembrie 2022.

Ajutor pentru pensionari din octombrie 2023

Este vorba despre pensionarii care încasează mai puțin de 3.000 lei.


Nu este pentru prima dată când seniorii primesc astfel de bani. Aceștia au mai fost livrați și în luna ianuarie a acestui an. Ajutorul financiar depinde de venitul fiecărui pensionar și este cuprins între 600 și 1.000 de lei.
Astfel, seniorii care au o pensie de 1.500 de lei, vor primi ca ajutor 1.000 de lei de la stat.

Pensionarii cu un venit între 1.501 și 2.000 de lei vor primi 800 de lei, potrivit Antena 3 CNN.

Seniorii cu venituri lunare cuprinse între 2.001 lei și 3.000 de lei vor primi 600 de lei.Banii pentru seniori vor veni în două tranșe.

Prima tranșă a fost livrată în ianuarie și a fost de 500, 400, și 300 de lei.
Mai exact, pensionarii cu venitul mai mic de 3.000 de lei vor primi a două tranșă din ajutorul financiar promis de Guvernul României.

Mai mult, cei care au o pensie mai mică de 1.500 de lei inclusiv vor beneficia de un ajutor de 500 de lei.

Banii vor ajunge la seniori prin casele de pensii

Pensionarii cu un venit mai mic de 3.000 de lei vor beneficia de acest ajutor prin casele de pensii.Ajutorul financiar se acordă „pensionarilor din sistemul pensiilor militare de stat și beneficiarilor de drepturi prevăzute de legi cu caracter special plătite de casele teritoriale de pensii/casele de pensii sectoriale ale căror venituri lunare sunt mai mici sau egale cu 3.000 lei”, scrie în comunicatul Guvernului.Dacă ți-a plăcut articolul, nu uita să îl DISTRIBUI și pentru PRIETENII tăi!
Tine-ti familia si prietenii informati!

România are nevoie de o presă neaservită politic şi integră, care să-i asigure viitorul. Vă invităm să ne sprijiniţi prin donaţii: PaypalDacă v-a plăcut acest articol, vă invităm să vă alăturaţi, cu un Like, comunităţii de cititori de pe pagina noastră de Facebook.
\x\vb

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *