Prostia

Haideti sa oprim "Prostia" printr-un Share

Diverse

Cine sunt hoții care l-au bătut până la moarte pe Adrian Kreiner: „Nu cred că a fost neapărat vorba doar de un furt”
Adrian Kreiner era unul dintre cei mai cunoscuți oameni de afaceri din Sibiu.

Acesta nu se afla singur în vilă în momentul atacului, ci alături de fiica și iubita sa. Potrivit unor surse, fiica ar fi fost amenințată și ea cu un pistol de către criminali.

Primele imagini cu ucigaşii lui Adrian Kreiner


Jaful și crima din casa lui Adrian Kreiner sunt parcă desprinse dintr-un film. Cei trei criminali au avut un plan bine structurat, astfel că anchetatorii întâmpină acum dificultăți în a îi identifica, dar și în a găsi adevăratul motiv al crimei.

Mai multe imagini cu cei trei au fost surprinse pe camerele de supraveghere din cartierul Vasile Aron, strada Negoveanu. Aceștia ar fi chiar principalii suspecți și, potrivit autorităților, ar fi cetățeni străini.La audieri, fiica omului de afaceri a povestit ca l-a auzit la final pe unul dintre agresori spunând cuvântul „dan”, dar nu știe încă dacă era numele unuia dintre cei trei sau era „done”, indicând faptul că misiunea s-a încheiat și că au reușit ce și-au propus.

Cei trei indivizi au fost surprinși la un kilometru distanță de vila lui Adrian Kreiner, la doar jumătate de oră după atac. Aceștia ar fi principalii suspecți, deoarece poartă cagule, câte un rucsac în spate şi fumează.Aceștia merg în șir indian, printre blocuri, în timp ce poartă cagulele. Camerele de supraveghere i-au surprins pe cei trei în zonă în jurul orei 3 noaptea.

„ De multe ori, ameninţările vin din diverse motive. Poate fi şi gelozie, poate fi ură sau invidie.
De multe ori le lua în râs, ca şi glumă. Nu cred că a fost neapărat vorba doar de un furt,” a declarat Andrei Oltean, partenerul de afaceri al lui Adrian Kreiner.

Anchetatorii, dar și apropiații afaceristului din Sibiu, iau în calcul un asasinat la comandă.

Partenera de afaceri a lui Adrian Kreiner a fost atacată după același scenariu

Anul trecut, partenera de afaceri a lui Adrian Kreiner a fost atacată în propria casă după același scenariu.

Din fericire, câinele familiei l-a dat de gol pe hoţ, după ce a început să latre puternic.

Anchetatorii continuă investigațiile în cazul afaceristului și încearcă să dea de urma agresorilor.
Dacă ți-a plăcut articolul, nu uita să îl DISTRIBUI și pentru PRIETENII tăi!
Tine-ti familia si prietenii informati!

România are nevoie de o presă neaservită politic şi integră, care să-i asigure viitorul. Vă invităm să ne sprijiniţi prin donaţii: PaypalDacă v-a plăcut acest articol, vă invităm să vă alăturaţi, cu un Like, comunităţii de cititori de pe pagina noastră de Facebook.
\x\vb

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *