Prostia

Haideti sa oprim "Prostia" printr-un Share

Diverse

Rona Hartner a murit. Artista s-a stins din viaţă la 50 de ani
După o luptă foarte grea și de lungă durată cu cancerul, Rona Hartner a murit la vârsta de 50 de ani.

Actrița de film, cantautoarea, cântăreață, compozitoarea și textiera română de origine germană, Rona Harter, lasă o țară întreagă în lacrimi.

Artista, cunoscută pentru pofta sa de viață, stilul ei liber de a se exprima, pentru lejeritatea cu care își interpreta rolurile, dar și pentru forță, credință în Dumnezeu și perseverență, a fost răpusă de cancer după ce acesta a recidivat de patru ori.


“Rona a fost lumină. A fost cel mai curajos si cel mai luminos Om pe care l-am cunoscut vreodata. Nu se dadea in laturi de la nimic, dansa, canta, picta, juca, iubea…toate cu aceeasi bucurie.

Impartea totul cu cei de alaturi. Mai putin tristetile – erau singurele care le tinea pentru ea. In rest …dadea totul si se dadea cu totul. Ne-am cunoscut aproape copile si niciodata in toti anii acestia Rona n-a fost altfel. Nu a schimbat-o nimic. Niciodata! Se supara rar, era toata lumina si zambet si bucurie. Si asa va ramane! Lumină, si zambet si bucurie! Chiar daca a plecat puțin sa se odihneasca Rona ramane aici. Mereu o voi povesti frumos, cu bucurie. Mereu imi voi aduce aminte de rasul ei puternic, de hainele colorate, de felul ei curajos de a fi, de muzică, de lumina si iubirea ce o facea sa fie Ea.Zbor lin spre lumină, fată dragă! Ramai parte din lumea mea mereu!”, a fost mesajul postat pe Facebook de Imelda Antonescu.

Rona Hartner a murit la 50 de ani. Sora artistei i-a anunţat ultimele clipe de viaţă într-o postare pe Facebook
Sora actriței a anunțat în urmă cu ceva timp că Rona Hartner este pe moarte. “Vă scriu să vă cer gânduri bune și rugăciuni pentru sora mea care își trăiește ultimele clipe. Ne scuzați dacă nu răspundem la mesaje, în aceste clipe dificile, vrem să fim cu ea și cu fetița ei”, a scris acesta pe Facebook.Rona Hartner a vorbit, în octombrie 2023, despre lupta cu cancerul și cum s-a vindecat. “Sunt bine, mulțumesc lui Dumnezeu! Medicii au găsit un remediu-miracol”, a declarat artista.

Aceasta a fost diagnosticată cu cancer la plămâni cu metastaze. Pe 12 iulie 2023, cântăreața stabilită în Franța a aflat că viața a pus-o din nou la încercare. A urmat un tratament despre care susține că a fost un adevărat miracol.

Rona Hartner s-a născut pe data de 9 martie 1973, la București. În anul 1991 a început studiul la Școala de Muzică Titu Maiorescu, iar începând cu anul 1992 a început să studieze la Academia de Teatru și Film din București. Aceasta este cunoscută pentru rolul său Sabina, din “Gadjo Dilo”.Dacă ți-a plăcut articolul, nu uita să îl DISTRIBUI și pentru PRIETENII tăi!
Tine-ti familia si prietenii informati!

România are nevoie de o presă neaservită politic şi integră, care să-i asigure viitorul. Vă invităm să ne sprijiniţi prin donaţii: PaypalDacă v-a plăcut acest articol, vă invităm să vă alăturaţi, cu un Like, comunităţii de cititori de pe pagina noastră de Facebook.
\x\vb

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *