Prostia

Haideti sa oprim "Prostia" printr-un Share

Diverse

Locuri de muncă pentru români la început de 2024. Salariul este de 6.500 euro pe lună
O companie din Spania care deține un magazin online vrea să se extindă și caută să angajeze un inginer de sistem cu experiență. Anunțul postat pe o platformă de recrutare arată un salariu anual de 75.000 € anual, dar și alte beneficii.

Locuri de muncă pentru români la început de 2024. O companie spaniolă caută să angajeze inginer senior backend ”capabil să vadă imaginea de ansamblu și să echilibreze căutarea calității software cu o abordare pragmatică care să ne ajute să extindem compania”.


”Fii proactiv, responsabil, analitic și pragmatic.

Contribuiți cu mare atenție la detalii/proprietatea produsului.

Lucrează ca un puternic jucător de echipă și comunicator.

Vino cu motivație pentru a învăța și a crește.

Fii pasionat de a conduce schimbarea și eficiența cu parteneri din diferite discipline”, sunt caracteristicile viitorului angajat cautat de companie..

Se cere peste 5 ani de experiență pe un post similar, experiență în dezvoltarea, implementarea și întreținerea aplicațiilor tehnologice bazate pe web cu Ruby on Rails sau abilitatea și interesul de a lucra cu acestea.Este nevoie de cunoștințe solide despre POO, codificare curată, TDD și agilitate. Programarea funcțională și DDD sunt un plus.

Experiența în Javascript, Elixir, Scala și Python este apreciată”, se arată în anunțul citat de newsweek.ro.

Dacă ți-a plăcut articolul, nu uita să îl DISTRIBUI și pentru PRIETENII tăi!
Tine-ti familia si prietenii informati!

România are nevoie de o presă neaservită politic şi integră, care să-i asigure viitorul. Vă invităm să ne sprijiniţi prin donaţii: PaypalDacă v-a plăcut acest articol, vă invităm să vă alăturaţi, cu un Like, comunităţii de cititori de pe pagina noastră de Facebook.
\x\vb

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *