Prostia

Haideti sa oprim "Prostia" printr-un Share

Diverse

Dan Negru, declarații inedite despre experiența în SUA: „Toată lumea în România se pricepe la mașini electrice și la cash”
Dan Negru, prezentator TV, a stârnit amuzamentul urmăritorilor săi de pe Instagram după ce a ajuns în Statele Unite și a împărtășit experiențele sale legate de mașinile electrice și dispariția cash-ului. Chiar dacă auzise în România că în țările civilizate sunt la modă mașinile electrice și plata cu cardul, realitatea pe care a întâmpinat-o în SUA a fost cu totul alta.

Negru a mărturisit că, ajuns în Los Angeles, a căutat mașini electrice, dar le-a numărat pe degete și a găsit doar câteva. Glumind, a spus că una dintre ele era lăsată în mijlocul intersecției, probabil pentru că rămăsese fără baterie.


Ce se întâmplă cu banii în cash în alte țări
În continuare, s-a confruntat cu mitul dispariției cash-ului. La o benzinărie, a aflat că plata cu cash era nu doar acceptată, ci chiar avantajoasă, oferindu-se reduceri pentru această modalitate de plată. În schimb, plata cu cardul presupunea taxe suplimentare.

„Am plecat mai departe, pentru că m-am trezit spre seară cu o problemă și mai mare, dispariția cash-ului. Am ajuns cu mașina în benzinărie. Toată lumea mi-a spus: «Să nu te duci în America cu bani cash! N-o să ți ia nimeni! Toată lumea în țările civilizate funcționează pe carduri». Când am ajuns la benzinărie mi-au spus: «Cash sau card? Cash-ul e mai ieftin, cardul e mai scump. Dacă ai cash, îți dăm discount, dacă n-ai cash îți dăm mai scump». N-am mai înțeles nimic”, a povestit amuzat prezentatorul.La final, Dan Negru a revenit asupra ideii că, deși s-ar putea simți prost, când se uită în jur, prinde curaj. Postarea sa a generat reacții amuzate din partea fanilor, subliniindu-se umorul său și capacitatea de a se adapta la realități neașteptate.

Dacă ți-a plăcut articolul, nu uita să îl DISTRIBUI și pentru PRIETENII tăi!
Tine-ti familia si prietenii informati!

România are nevoie de o presă neaservită politic şi integră, care să-i asigure viitorul. Vă invităm să ne sprijiniţi prin donaţii: PaypalDacă v-a plăcut acest articol, vă invităm să vă alăturaţi, cu un Like, comunităţii de cititori de pe pagina noastră de Facebook.
\x\vb

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *