Prostia

Haideti sa oprim "Prostia" printr-un Share

Diverse

Pisica din fotografie urcă sau coboară scările? Testul de perspicacitate care arată ce trăsături ai.
Privește cu atenție imaginea alb-negru. Pisica din fotografie urcă sau coboară scările? În funcție de răspunsul pe care îl dai, acest test de perspicacitate poate dezvălui ce trăsături îți definesc personalitatea și modul în care abordezi viața.

Răspunde la o întrebare simplă
O imagine alb – negru în care apar doar două elemente – o pisică și o rampă de scări – este, de fapt, un test de perspicacitate ce poate dezvălui trăsăturile ce ne definesc, de fapt, felul de a fi, personalitatea, modul în care abordăm viața și problemele și obstacolele ce ne ies în cale.


Poza face furori în mediul online, zi de zi, internauți din toate colțurile lumii acceptă provocarea. Privește cu atenție și răspunde la o simplă întrebare: pisica din fotografie urcă sau coboară scările?

Provocări pentru logică și atenția la detalii
Cunoscute și sub denumirea de teste de IQ sau teste de inteligență, aceste puzzle-uri au fost create în așa fel încât să ofere anumite indicii specialiștilor cu privire la nivelul de inteligență al celor care încearcă să le rezolve.Astfel de teste inedite au fost utilizate pentru prima oară acum mai bine de un secol. Atunci, dar și acum, specialiștii din domeniul psihologiei se foloseau de ele pentru a măsura inteligența oamenilor și pentru a înțelege mai bine cum interacționăm și cum percepem realitatea din jurul nostru.

Dacă ți-a plăcut articolul, nu uita să îl DISTRIBUI și pentru PRIETENII tăi!
Tine-ti familia si prietenii informati!

România are nevoie de o presă neaservită politic şi integră, care să-i asigure viitorul. Vă invităm să ne sprijiniţi prin donaţii: PaypalDacă v-a plăcut acest articol, vă invităm să vă alăturaţi, cu un Like, comunităţii de cititori de pe pagina noastră de Facebook.
\x\vb

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *