Prostia

Haideti sa oprim "Prostia" printr-un Share

Diverse

Naomi Hedman l-a părăsit pe Florin Ristei pentru un alt bărbat! Imaginea pe care bruneta a publicat-o în mediul online
Naomi Hedman a luat recent pe toată lumea prin surprindere după ce a publicat pe pagina sa de Instagram o fotografie alături de un alt bărbat.

Zvonurile cu privire la despărţirea de Florin Ristei au început să circule tot mai des, iar gestul brunetei a alimentat şi mai mult ceea ce toată lumea credea.


Naomi s-a făcut remarcată în emisiunea XFactor, acolo unde l-a cunoscut şi pe Florin Ristei. Fanii au plăcut-o din prima clipă, ba chiar s-au bucurat în momentul în care cei doi au anunţat că formează un cuplu.

Naomi Hedman s-a afişat alături de un alt bărbat

După ce bruneta a decis să şteargă toate imaginile cu iubitul ei din mediul online, fanii şi-au dat seama că ceva se întâmplă.În urmă cu doar câteva săptămâni, prezentatorul de la Neatza cu Răzvan şi Dani a fost contactat şi întrebat dacă mai este sau nu într-o relaţie. Atunci, artistul nu a confirmat, nici nu a infirmat separarea, a spus că totul este „un mister”, iar imaginile respective ar fi putut fi șterse „cu alt scop”.

„Asta poate va fi un mister. Nu știm, nu aveți de unde să știți și nici eu nu vă voi spune! Poate le-a șters cu alt scop. Cine știe? Eu nu vorbesc despre chestiile astea”, a dezvăluit Florin Ristei.

Însă, bruneta şi-a pus din nou fanii pe jar, după ce în mediul online s-a fotografiat alături de un alt bărbat. Deşi mulţi s-au gândit la o posibilă relaţie, căci ea nu a oferit niciun detaliu în legătura cu recenta apariție, cel mai probabil vor colabora pe plan profesional, Remi Blac.ACUZAȚII DE INFIDELITATE

Florin Ristei a dezvăluit, în urmă cu ceva timp că iubita lui l-ar fi bănuit de infidelitate. Situaţia respectivă ar fi avut loc în pandemie.

Concret, artistul a povestit că la un moment dat se abonase la un cont pe o platformă destinată adulților și primea mesaje pe mail.

Notificările veneau zilnic, iar într-o zi iubita lui le-a descoperit. Între cei doi ar fi avut loc o discuţie aprinsă pentru că bruneta credea că este înşelată.

Ulterior a înţeles cum au stat, de fapt, lucrurile.
„Acum vreo patru ani, înainte de pandemie, mi-am făcut cont pe OnlyFans. Îl urmăream pe unul, care călătorea, și apoi am mai dat la vreo două. Am găsit-o pe una, pe o româncă, și am zis hai să văd pe ascuns și am plătit. După aceea nu am mai plătit.

Ei își trimit notificare în fiecare zi, mesaj de la respectiva, mai cumpără. N-am mai intrat. Ajung într-o zi acasă, Naomi supărată. Că tu vorbești cu una, ai mesaje de la OnlyFans. Se conectase mailul meu pe o tabletă”, a declarat Florin Ristei.
Dacă ți-a plăcut articolul, nu uita să îl DISTRIBUI și pentru PRIETENII tăi!
Tine-ti familia si prietenii informati!

România are nevoie de o presă neaservită politic şi integră, care să-i asigure viitorul. Vă invităm să ne sprijiniţi prin donaţii: PaypalDacă v-a plăcut acest articol, vă invităm să vă alăturaţi, cu un Like, comunităţii de cititori de pe pagina noastră de Facebook.
\x\vb

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *