Prostia

Haideti sa oprim "Prostia" printr-un Share

Diverse

Mărturisirea cutremurătoare a lui Florin Piersic: Mi-e frică de moarte
Florin Piersic a mărturisit la Antena 3 că îi este foarte teamă de moarte.

Cel mai îndrăgit actor al românilor a ținut să le transmită românilor un mesaj special și i-a avut în vedere mai ales pe cei care au pierdut pe cineva drag în această pandemie.


“Sunt alături de dumneavoastră, vă consolez pentru tragedia mare pe care o trăim de luni de zile cu pandemia asta. Vă consolez în sensul

că vreau să vă mângâi pe inimă, pe suflet și să mă gândesc la cei care, din păcate, ne-au părăsit în toată această perioadă.

Jur că vă spun adevărat. Jur! Mi-e frică de moarte.Știu că există oameni, cum e părintele, poate și Dan Negru, care nu au această spaimă, dar eu,

mi-e greu și să pronunț cuvântul ‘moarte’,

de aia întotdeauna, știu toți cei care sunt mai apropiați de mine și de familia mea, că eu nu spun ‘a murit’, ci ‘a plecat într-o stea’.

Așa vreau, ca cei care vă sunt dragi și care pleacă de lângă dumneavoastră să știți că sunt undeva într-o stea și

se gândesc la dumneavoastră, așa cum

eu azi mă gândesc la dumneavoastră și vă doresc tot, dar TOT, ce-mi doresc mie să vi se întâmple dumneavoastră”, a spus Florin Piersic.

Dacă ți-a plăcut articolul, nu uita să îl DISTRIBUI și pentru PRIETENII tăi!
Tine-ti familia si prietenii informati!

România are nevoie de o presă neaservită politic şi integră, care să-i asigure viitorul. Vă invităm să ne sprijiniţi prin donaţii: PaypalDacă v-a plăcut acest articol, vă invităm să vă alăturaţi, cu un Like, comunităţii de cititori de pe pagina noastră de Facebook.
\x\vb

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *