Prostia

Haideti sa oprim "Prostia" printr-un Share

Diverse

Cum să Faci Săpunuri acasă de Lămâie, Oțet și Alcool Fără Sodă Caustică
Săpunul este un produs de igienă pe care îl folosim de câteva ori pe săptămână și, în ultima vreme, nu mai are calitatea de odinioară, ceea ce cauzează apariția unor pete pe haine, o schimbare a culorii și deteriorarea țesăturii.

Din acest motiv, vă aducem acest articol pentru a putea face propriul săpun acasă, cu puține ingrediente și de calitate excelentă. Pentru a-l face perfect, vă recomand să citiți cu atenție următorii pași.


În luna mai a anului trecut, Daniela Crudu a devenit pentru prima oară mămică. Aceasta a adus pe lume o fetiță, Daiana Maria, și îi acordă acesteia toată atenția.

Pentru acest săpun de casă cu lămâie, veți avea nevoie de:

Ingrediente

1 litru de apă rece
2 bare de săpun de glicerină
50 ml alcool
10 linguri de zahăr obișnuit
6 linguri de săpun pudră
Coaja rasă de la 3 lămâi
50 ml oțet de alcoolPentru început, toarnă un litru de apă într-o oală și adu-o la fierbere împreună cu cojile de lămâie. După ce începe să fiarbă, lasă-o pentru aproximativ 5 minute, astfel încât apa să absoarbă tot aroma.
Între timp, rade cele 2 bare de săpun.
După 5 minute, scoate cojile de lămâie din apă, micșorează focul și adaugă treptat săpunul ras. Este important să amesteci în timp ce adaugi săpunul ras pentru a-l combina perfect, deși s-ar putea să dureze ceva timp până se topește complet, deci răbdarea este cheia.
După 20 de minute, adaugă săpunul pudră și continuă să amesteci.
După ce săpunul pudră s-a dizolvat, incorporează cele 10 linguri de zahăr fără a opri amestecarea.În final, adaugă alcoolul și oțetul. La acest pas, poți adăuga un colorant la alegere, recomand galben sau verde.
Oprește focul și toarnă amestecul într-o formă de săpun sau orice recipient ai la îndemână. După 6 ore, poți tăia și modela săpunul după cum îți place.
Important: Înainte de a folosi săpunul, lasă-l să se odihnească timp de aproximativ 5 zile pentru a fi complet vindecat.
Și gata! Acum poți folosi săpunul tău handmade de lămâie. Încearcă-l cu orice tip de haine, fie negre sau colorate.Dacă ți-a plăcut articolul, nu uita să îl DISTRIBUI și pentru PRIETENII tăi!
Tine-ti familia si prietenii informati!

România are nevoie de o presă neaservită politic şi integră, care să-i asigure viitorul. Vă invităm să ne sprijiniţi prin donaţii: PaypalDacă v-a plăcut acest articol, vă invităm să vă alăturaţi, cu un Like, comunităţii de cititori de pe pagina noastră de Facebook.
\x\vb

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *