Prostia

Haideti sa oprim "Prostia" printr-un Share

Diverse

„Mi-e jenă mie în locul tău! Pe bune”. Cum s-a pozat Gabriela Cristea. Fanilor nu le-a venit să creadă când au văzut-o așa
De necrezut!

Cu ceva timp în urmă, Gabriela Cristea (46 de ani) a publicat în mediul online trei fotografii în care nu poartă deloc machiaj. Reacțiile urmăritorilor ei au fost împărțite, unii i-au admirat naturalețea, alții au criticat-o pentru decizia de a se afișa la prima oră a dimineții.


„Încă «chioară» de somn. Noaptea a fost «prea scurtă». Bună dimineața și vouă!”, a scris prezentatoarea de televiziune în dreptul celor trei imagini. Cu toate că a primit și numeroase comentarii negative, Gabriela nu a șters postarea.

„Ai putea să ne scutești de imagini de coșmar. Nu te urmăresc, dar apari pe Instagram incognito… nu suntem curioși să-ți vedem fața umflată de somn; Și totuși nu văd rostul acestor poze. Ce vrei să ne arăți/spui?; Prima poză e jaleeee, jeleeee; Nu știu ce ai încercat cu aceste fotografii, dar mi-e jenă mie în locul tău. Pe bune, să te afișezi așa «strâmbă» ca să ce??; Fără supărare, de ce să puneți așa poze cu dumneavoastră?!Nu cred că este vreun om care nu arată rău după o noapte sau 3 nedormite, dar frumusețea e să le machiezi sau photoshopezi; Deci când vezi pozele astea nu îți vine să zici: «Bună dimineața și ție» …vrei să pari foarte interesantă și curajoasă, dar cazi în penibil de multe ori …îmi pare rău, dar NU AI STIL”, au fost câteva dintre comentariile negative.

Dacă ți-a plăcut articolul, nu uita să îl DISTRIBUI și pentru PRIETENII tăi!
Tine-ti familia si prietenii informati!

România are nevoie de o presă neaservită politic şi integră, care să-i asigure viitorul. Vă invităm să ne sprijiniţi prin donaţii: PaypalDacă v-a plăcut acest articol, vă invităm să vă alăturaţi, cu un Like, comunităţii de cititori de pe pagina noastră de Facebook.
\x\vb

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *