Prostia

Haideti sa oprim "Prostia" printr-un Share

Diverse

S-a căsătorit din dragoste cu un bărbat cu 13 ani mai în vârstă decât propriul bunic! Povestea unei tinere din SUA care insistă că soțul ei nu e „sugar daddy”
O tânără din SUA s-a măritat cu un bărbat cu 13 ani mai bătrân decât bunicul ei! Totuși, fata insistă că bătrânul nu este un ”sugar daddy”, ci este iubirea vieții ei.

O tânără din Mississippi a surprins pe toată lumea când a decis să se mărite cu un bârbat mai bătrân cu 61 de ani.


Familia fetei s-a obişnuit în cele din urmă cu ideea asta, deși la început au fost sceptici.

Miracle Pogue, în vârstă de 24 de ani, l-a cunoscut pe Charles, 85 de ani, la o spălătorie.

A fost dragoste la prima vedere, iar de atunci sunt nedespărţiţi, susține tânăra.Chiar dacă bărbatul este cu 13 ani mai bătrân decât bunicul ei, tânăra spune că nu este o relaţie ”pe interes” şi nu-l vede pe soţul ei ca pe un ”sugar daddy”.

Ea a mai declarat ca mama şi bunicul ei s-au obişnuit rapid cu relaţia ei, singurul care s-ar fi revoltat a fost tatăl ei, dar în cele din urmă a fost şi el nevoit să se adapteze situației.

Cuplul a început procedurile pentru fertilizarea în vitro

„Ceea ce spun oamenii în online nu contează, noi îi lăsăm să vorbească. Suntem foarte fericiți împreună. Abia așteptăm să ne întemeiem o familie.Oamenii spuneau că mă folosesc de Charles, că el nu știe ce se întâmplă și că ar trebui să-mi fie rușine. Dar este alegerea mea să fiu cu el și mă face să mă simt bine că el mă alege pe mine.

Îmi plac sfaturile lui. Este pașnic, este atât de relaxat, nu vrea să se certe. Îmi place să îi ascult poveștile”, a declarat Miracle, potrivit NYPost.com.

Cei doi soţi spun că vârsta nu a fost niciodată o problemă pentru niciunul dintre ei, iar Charles a declarat că ziua nunţii a fost „cea mai frumoasă zi din viaţa lui”.

Acum, cei doi vor să aibă un copil şi au început procedurile pentru fertilizare in vitro.Dacă ți-a plăcut articolul, nu uita să îl DISTRIBUI și pentru PRIETENII tăi!
Tine-ti familia si prietenii informati!

România are nevoie de o presă neaservită politic şi integră, care să-i asigure viitorul. Vă invităm să ne sprijiniţi prin donaţii: PaypalDacă v-a plăcut acest articol, vă invităm să vă alăturaţi, cu un Like, comunităţii de cititori de pe pagina noastră de Facebook.
\x\vb

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *