Prostia

Haideti sa oprim "Prostia" printr-un Share

Diverse

Cătălin Măruță dă de pământ cu cei care spun că băiatul său seamănă cu Jean de la Craiova: „Pentru voi este o satisfacție…”




Catălin Măruță a răbufnit, după ce s-a spus că fiul său, David, seamănă cu Jean de la Craiova. Prezentatorul a reacționat virulent ironiile răutăcioase privind asemănarea dintre David, fiul său și al Andrei, și cântărețul de manele Jean de la Craiova. Măruță a decis să ia atitudine, după ce și fiica lui devenit ținta haterilor, odată cu debutul ei în film.

Tocmai ce fiica lui Cătălin Măruță și a Andrei a jucat în filmul „Tati part-time”, micuța a fost dur criticată de unii internauți. Această situație a generat ca cei rău-intenționați să facă glume inadecvate și la adresa fiului lui Măruță, David, despre care au spus că ar semăna cu Jean de la Craiova.


Ironiile cu privire la asemănarea dintre băiatul lui Măruță și al Andrei, pe nume David, cu Jean de la Craiova au început cu ani în urmă, la Cronica Cârcotașilor. Dacă până la acest moment, prezentatorul PRO TV nu a acordat atenție, acum a simțit să ia atitudine, deoarece situația a scăpat de sub control

Cătălin Măruță a răbufnit, după ce s-a spus că fiul său, David, seamănă cu Jean de la Craiova



După ce fiica lui Cătălin Măruță, Eva, a fost atacată în mediul online, în urma debutului cinematografic, acum fiul prezentatorului, David, a devenit ținta unui șir de ironii rău-intenționate. Pe social-media se fac glume deplasate, privind asemănarea dintre fiul lui Măruță și Jean de la Craiova. Cătălin Măruță a decis să adreseze un mesaj dur haterilor.

“Legat de fotografia care circulă pe net. Oameni buni, poate unii dintre voi sunt părinți, poate unii dintre voi au părinți normali.

Adică părinți care se duc la muncă, părinți care își văd de treaba lor, care se gândesc să aibă grijă de copii, etc. Și pentru oamenii care scriu că David seamănă cu Jean de la Craiova, pentru voi este o satisfacție, este o bucurie, vă ajută pe voi treaba asta, vă face să vă simțiți mai bine?’, a spus Cătălin Măruță.



Irina Margareta Nistor explică de ce a primit Eva Măruță un val de critici pentru rolul ei din „Tati part-time’

Irina Margareta Nistor nu doar că a vizionat de mai multe ori filmul Tati part-time, ci explicat că la început credea că este vorba despre o strategie de marketing. Mai apoi, s-a convins că este un talent pur, astfel că acum nu a putut să nu intervină privind valul de critici. Fără a ezita, a spus clar că Eva Măruță are mult talent, iar oamenii se comportă așa tocmai pentru că ea a reușit și a dovedit tuturor că poate.

“Tocmai, pentru că merge foarte bine. Nu arunci cu pietre decât în copacul cu roade, asta este. La pachet cu hate-ul pentru ea m-au cooptat și pe mine acolo. Nu pot să îmi explic asta, ideea cum are cineva succes, imediat trebuie să dai cu pietre. Dar e un succes de roade frumoase și când am zis că joacă bine, chiar joacă bine.




După ce a comentat prestația ei din film și a lăudat-o, fanii au răbufnit, acuzând criticul de film că face totul pentru propriile interese. Acum, Irina Margareta Nistor a explicat că nu are vreun interes, ci pur și simplu spune lucrurilor pe nume.

“Cum am auzit, „precis că am un interes că spun chestia asta„, n-am absolut niciun interes. Eu am interes să văd filme ca să am despre ce să scriu, ăsta e singurul meu interes.”

“E un film independent, este pentru publicul lui, este pentru publicul care vrea să-și facă niște copii ceva mai bine-crescuți, că prost-crescutul e nașul acolo. Asta e, trebuie să ignori‘, a zis criticul de film
















Dacă ți-a plăcut articolul, nu uita să îl DISTRIBUI și pentru PRIETENII tăi!
Tine-ti familia si prietenii informati!

România are nevoie de o presă neaservită politic şi integră, care să-i asigure viitorul. Vă invităm să ne sprijiniţi prin donaţii: Paypal







Dacă v-a plăcut acest articol, vă invităm să vă alăturaţi, cu un Like, comunităţii de cititori de pe pagina noastră de Facebook.




\x\vb

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *