Prostia

Haideti sa oprim "Prostia" printr-un Share

Diverse

O recunoști pe fetița din imagine? A ajuns cea mai de succes femeie din România, toată lumea o apreciază
Privește cu atenție, o recunoști pe fetița din imagine cu privire năstrușnică și zâmbet larg? Destinul a avut planuri mari pentru ea, anii au trecut și a ajuns să fie cunoscută în întreaga țară. Mai mult, a fost numită cea mai de succes femeie din România, este un adevărat exemplu de urmat.

Puțini o pot recunoaște pe fetița din imagine


Astăzi, este una dintre cele mai cunoscute femei din showbiz-ul de la noi din țară, probabil nu există român care nu știe cine este, însă puțini sunt cei care reușesc să o recunoască din această fotografie. Avea doar trei ani când a fost făcută poza, o copilă veselă, lipsită de griji, care nu bănuia nicio secundă ce viitor fabulos o așteaptă.Prin muncă și disciplină, și-a constuit o carieră de admirat, la care visează orice tânăr care abia debutează în televiziune sau presă. Numele ei a devenit aproape sinonim cu postul de televiziune cu care colaborează de zeci de ani. A dat lovitura și în afaceri, are o familie superbă, cu alte cuvinte, are toate motivele să se considere un om împlinit.

Mai mult, în 2023, s-a clasat pe locul întâi în „Topul celor mai de succes femei din România”. Ai ghicit cine este? Este vorba despre nimeni alta decât Andreea Esca.„Aveam un pat și două noptiere”
Nu este prima oară când vedeta PRO TV publică în mediul online fotografii mai vechi, din diferite etape ale vieții sale. De fiecare dată când o face, stârnește un val de reacții, admiratorii săi bucurându-se de fiecare imagine și amintire.
Cu doar câteva zile în urmă, Andreea Esca își amintea despre prima garsonieră în care a locuit singură, după ce s-a mutat din casa părinților săi. Era o cameră modestă, în care nu avea prea multe obiecte de mobilier, înaintea ei în apartament locuind bunica sa.

„În drum spre întâlnirea cu foștii colegi de la începutul carierei, am trecut prin fața garsonierei în care am locuit pentru prima dată singură. Super emoții! M-am întors să fac poze.

Aveam un pat și două noptiere. Hainele le țineam într-un fel de dulap, pe hol, și bucătăria cum o lăsase Mamaie, care se mutase la noi ca să stau eu singură aici.

N-am locuit foarte mult, dar a fost amuzant. Mi-am luat apoi un apartament cu două camere în cartierul copilăriei mele, Vatra Luminoasă!”, a povestit Andreea Esca, emoționată pe Instagram.
Dacă ți-a plăcut articolul, nu uita să îl DISTRIBUI și pentru PRIETENII tăi!
Tine-ti familia si prietenii informati!

România are nevoie de o presă neaservită politic şi integră, care să-i asigure viitorul. Vă invităm să ne sprijiniţi prin donaţii: PaypalDacă v-a plăcut acest articol, vă invităm să vă alăturaţi, cu un Like, comunităţii de cititori de pe pagina noastră de Facebook.
\x\vb

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *