Prostia

Haideti sa oprim "Prostia" printr-un Share

Diverse

Își înșela liniștită soțul, când, dintr-odată, a privit în sus! Când s-a uitat mai bine a ÎNLEMNIT! S-a ridicat din pat de urgență și s-a îmbrăcat la foc automat…Ce a vazut
Își înșela liniștită soțul, când, dintr-odată, a privit în sus!

Un utilizator de Reddit a folosit propria dronă pentru a filme momentele în care nevasta îl înșela cu alt bărbat.

Menținerea unei căsnicii fericite nu este un lucru ușor, mai ales dacă luăm în considerare faptul că o persoană te poate surprinde în mod negativ chiar și după ce ați petrecut aproape douăzeci de ani împreună.


De acest lucru s-a convins de curând un utilizator de Reddit, care bănuia că nevasta sa era infidelă. După cum scriu și cei de la The Next Web, în timp ce unii oameni ar prefera să aibă o discuție simplă cu partenerul sau să apeleze la un consilier matrimonial, americanul a preferat o metodă diferită.Mai exact, acesta s-a folosit de propria dronă pentru a-și filma nevasta în timpul în care aceasta se întâlnea cu amantul ei. Inițial, mulți s-au îndoit în legătură cu autenticitatea videoclipului publicat de către utilizatorul cu numele ”ugleee”.

Însă există numeroase indicii care sugerează în mod clar faptul că el nu minte. Printre acestea se numără un comentariu din urmă cu doi ani de zile în care acesta dădea de înțeles că se înțelegea foarte bine cu nevasta sa.

Dacă ți-a plăcut articolul, nu uita să îl DISTRIBUI și pentru PRIETENII tăi!
Tine-ti familia si prietenii informati!

România are nevoie de o presă neaservită politic şi integră, care să-i asigure viitorul. Vă invităm să ne sprijiniţi prin donaţii: PaypalDacă v-a plăcut acest articol, vă invităm să vă alăturaţi, cu un Like, comunităţii de cititori de pe pagina noastră de Facebook.
\x\vb

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *